Stiltips:

Nå skal silkeskjerfet brukes helt annerledes

Slik kan du gi antrekket ditt det lille ekstra.

KUL STYLING: Sjekk hvordan silkeskjerfet ble brukt under denne By Malene Birger-visningen! Foto: Copenhagen Fashion Week
KUL STYLING: Sjekk hvordan silkeskjerfet ble brukt under denne By Malene Birger-visningen! Foto: Copenhagen Fashion Week Vis mer
Publisert

Det er kanskje ikke alltid like lett å se på bilder fra motevisninger og skjønne hvor mye tid som ligger bak hver eneste detalj i plagget.

Når plagget endelig er ferdig og kolleksjonen skal vises frem, skal det hele presenteres på en viss måte. Det er her stylistene kommer inn.

Ofte henter merker inn stylister for å skape et visst uttrykk. De kan vise frem plaggene som er laget på en spesiell måte. For eksempel ved å brukte et skjørt over en bukse, eller å knyte en genser på en spesiell måte.

Denne gangen er det silkeskjerfet som er blitt stylet på en viss måte. De fleste bruker nok skjerfet i halsen. Andre har kanskje også knytt det i håret eller som et belte.

Det er ingen tvil om at det kan brukes på mange måter. Men under moteuken fikk vi se en ny variant vi ikke har testet ut før. Kommer du til å gjøre det?

Hva med å oppdatere blazeren din med et silkeskjerf? Den kan enten legges under den ene kragen slik at den dekker den ene halvdelen. Ellers kan legge den rundt en skulder og knyte den fast på den andre, som vist her:

Rodebjer AW20 Foto: Copenhagen Fashion Week
Rodebjer AW20 Foto: Copenhagen Fashion Week Vis mer

Skjerfet kan også knytes under den ene armen. Dette stylingtrikset kan være med på å gi enklere overdeler nytt liv. Som du ser her:

By Malene Birger AW20 Foto: Copenhagen Fashion Week
By Malene Birger AW20 Foto: Copenhagen Fashion Week Vis mer
By Malene Birger AW20 Foto: Copenhagen Fashion Week
By Malene Birger AW20 Foto: Copenhagen Fashion Week Vis mer

Til årets vår- og sommersesong kunne også Burberry by på silkeskjerf. Modellen har på seg en grå genser sammen med skjørt i grått og hvitt. Selv om de alene er to fine plagg, får antrekket det lille ekstra med dette stylinggrepet.

Her har silkeskjerfet nemlig blitt knytt rundt midjen og hoftene. Kanskje dette er noe å teste ut i sommer?

Burberry SS20 Foto: NTB Scanpix
Burberry SS20 Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer