Ss 2012

Nå skal skoene være gjennomsiktige

Den transparente trenden kommer på skoene også.

TRANSPARENT TREND: I 2012 fortsetter den transparente trenden på skoene - både i vår og i høst. Bildet er fra Chanels høst-/vintervisning under moteuken i Paris. Foto: All Over Press
TRANSPARENT TREND: I 2012 fortsetter den transparente trenden på skoene - både i vår og i høst. Bildet er fra Chanels høst-/vintervisning under moteuken i Paris. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Har du sett monsterskoene til Lady Gaga? Popstjernen foretrekker å trippe rundt i skyhøye støvletter – uten hæl. Ikke noe for deg? Vel nå kan du få omtrent samme effekten, bare uten risiko for «klovsyke».Ifølge motehuset Chanel er nemlig gjennomsiktige hæler en het trend til høsten.

Lagerfelds hybridsko

Denne våren tar den transparente trenden av på tilbehør. Og til høsten hopper den ned på skoene. Nærmere bestemt hælene. Karl Lagerfeld har satt plasthæler på sine hybridmodeller – halvt ankelstøvletter, halvt pumps – for en stilig effekt. Og fottøyet skal selvfølgelig kombineres med ankellange bukser, for å la skoene komme til sin rett.(Artikkelen fortsetter under.)

Prøv deg allerede nå

Gjennomsiktige detaljer er en viktig del av vårens store sportystil. Det er med andre ord fritt fram for å gå for transparente sko allerede nå. (Artikkelen fortsetter under.)Designer Phillip Lim går for pasteller og plastsandaletter, mens Marc Jacobs har troen på tekniske materialer og metalliske cowboyboots med gjennomsiktig støvleskaft.Foretrekker du høstens transparente hæltrend, kan du sikre deg et par allerede nå:

Mer høsttrender

KK.no fikk en sniktitt på høsttrendene under London Fashion Week? Vi kan blant annet fortelle deg at...
 • den flatterende kappen består, ifølge Preen
 • vårens trendfarge mintgrønt blir metallisk, ifølge Issa og Louise Gray
 • strømpebuksene skal være hvite, ifølge Jasper Conran
 • den nye it-vesken blir «Del Rey», ifølge Mulberry
 • Vi har også fått de beste stiltipsene til Superman Returns-skuespiller Kate Bosworth og den britiske it-jenta Jameela Jamil. Sjekk også hva britiske kvinner på gaten anbefaler denne våren.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer