Statementsmykke

Nå skal smykkene være enda større

Gjør som accessoir-dronning Anna Dello Russo – og vær litt gal.

Publisert
Sist oppdatert
Tilbehør og accessoirer er noe vi kvinner aldri får nok av, og det er en kjent sak at accessoirer har enormt mye å si for helheten av antrekket ditt. I sommer er det kraftige etnisk-inspirerte smykker - som sett på catwalken til designere som Isabel Marant og Brioni, insektlignende kjeder, ringer og armbånd, samt store statementkjeder med strass, fjær og stener vi skal pynte oss med. Og dersom du er en av dem som har investert i et stort halskjede fra for eksempel norske Goldmine, så trenger du ikke legge det vekk når sommeren er over. LES OGSÅ: Smykkene som tryller om kjolen

Bigger is better

Denne høsten er det nemlig «big bling» som er «the thing», og det finnes ingen grenser for hvor mye strass, stener, kjeder, ringer og armbånd du kan hive på deg. - Når det gjelder kjeder og smykker, så kan du faktisk bare ta den helt ut den kommende høstsesongen, sier Siri Findal, designer hos kleskjeden Bik Bok, til KK.no: - Jo større jo bedre og bruk gjerne lag på lag med for eksempel kjeder. Nå skal nemlig accessoirene virkelig synes. Se flere av smykkene fra Bik Boks høst/vinter-kolleksjon nedenfor: (Kolleksjonen kommer i butikk fra juli og utover)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer