Strømper

Nå skal strømpene dine synes

Smykk føttene med lekre strømper i alle lengder, og vis dem gjerne over støvelkanten.

<strong>STRØMPEFIN:</strong> Nå skal strømpene synes, enten du går med lave eller høye sko. Ullsokker fra Pierre Robert, kr 69,90. Se flere strømper og sokker lenger ned i saken.  Foto: Produsenten
STRØMPEFIN: Nå skal strømpene synes, enten du går med lave eller høye sko. Ullsokker fra Pierre Robert, kr 69,90. Se flere strømper og sokker lenger ned i saken. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er kanskje ikke strømper vi pleier å prioritere på motefronten, men trenden med å vise fram føttenes undertøy fortsetter, og vi snakker ikke om fot-truser.

Fra vårmote til høsthit

Mens vi i vår og sommer kunne se sokker i sandalene, får vi garantert se glimt av strømper over kanten av høstens mest trendy støvletter og boots, enten de har kilehæl eller ei.

Ja, til og med til sneakers funker dette trikset.

LES OGSÅ: Er disse styggere enn UGGs?

Etterhvert som gradestokken viser stadig kjøligere forhold, blir fottøyet viktigere og viktigere. Heldigvis trenger det ikke gå ut over stilen din at du vil holde deg varm.

Røft eller romantisk

Enten du går for skoletter, mellomhøyeboots eller høye støvletter, kan du finne strømper som gir antrekket det lille ekstra.

Kjøp gjerne strømper som er en del lengre enn støvlene dine, sånn at du kan krølle dem litt sammen over støvlekanten. Avhengig av typen strømpe og stilen på resten av antrekket, kan dette se alt fra romantisk til røft ut.

Se noen av høstens stiligste strømper her:LES OGSÅ: Hvorfor forsvinner alltid den ene sokken?

Selvfølgelig anbefaler vi ingen å løpe rundt i Høst- eller Vinter-Norge med bare strømper på leggene.

Nei, kombiner heller strømpene med et par av høstens hotteste strømpebukser, så holder du deg både varm og vakker, samtidig som du får vist fram de lekre kjolene, skjørtene eller shortsene dine.

LES OGSÅ: Dette ønsker vi oss i høst

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer