Prada

Nå skal vi lære av gutta!

Pradas nyeste kolleskjon er nærmest en tro kopi av herregarderoben.

PRADA: V-halsgensere, skjorter og frakker gikk igjen på catwalken - både til dame og herre. Foto: All Over Press
PRADA: V-halsgensere, skjorter og frakker gikk igjen på catwalken - både til dame og herre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere av de store motehusene viser i disse dager sine cruise- og resort-kolleksjoner for 2015.

Chanel ga oss glamorøse hippieplagg, Stella McCartney viste søte print, mens Ralph Lauren gikk for den maritime stilen på catwalken.

LES OGSÅ: Bruk badedrakten som en del av antrekket

Inspirert av gutta

Da Prada viste sine nyeste kolleskjoner i Milano, var det ingen tvil om at det var de klassiske herreplaggene som sto i fokus.

Både de mannlige og kvinnelige modellene gikk ned runwayen iført V-halsgensere, skjorter og blazere, og noen av antrekkene var nærmest identiske til dame og herre.

PRADA RESORT 2015: Damekolleksjon er tydelig inspirert av herregarderoben, og noen av antrekkene som ble vist på catwalken var nærmest identiske til dame og herre. Foto: All Over Press
PRADA RESORT 2015: Damekolleksjon er tydelig inspirert av herregarderoben, og noen av antrekkene som ble vist på catwalken var nærmest identiske til dame og herre. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Jo, du kan vaske skinnjakka i maskinen

Masklint møter feminint

Hele kolleksjonen hadde en herreinspirert stil med innslag av ruter og striper.

Likevel var det flere antrekk med søte kjoler og skjørt å se på catwalken som ga kolleksjonen en herlig balanse mellom det maskuline og det feminine.

Se antrekkene her:

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer