Rosa

Nå sverger kjendisene til denne fargen

Klar tale fra moteprofilene: det er rosa statement som gjelder.

BLIKKFANG: Moteprofiler og kjendiser sverger til knallrosa statement om dagen. Her på Kaja-Marie Christensen, Maria Sagvik og Elisabeth Halbjørhus. Foto: NTB/Cornel Cristian Petrus
BLIKKFANG: Moteprofiler og kjendiser sverger til knallrosa statement om dagen. Her på Kaja-Marie Christensen, Maria Sagvik og Elisabeth Halbjørhus. Foto: NTB/Cornel Cristian Petrus Vis mer
Publisert

For oss som bor i Norden, hvor klærne gjerne bør være både praktiske, værbestandige og fine, blir det kanskje gjerne til at fargepalletten holder seg på den mørke enden av skalaen. Er det overvekt av svart, grått og beige i skapet hjemme, eller? Du er nok ikke alene!

Likevel, farger er aldri feil - og akkurat nå finnes det kanskje ekstra mye inspirasjon å finne i motebildet. Det er mye vi kan skylde på pandemien for, men også for en mer leken, fargesprakende og kreativ mote!

Farger er tingen nå, og flere kjente profiler ser ut til å ha lagt sin elsk på særlig én variant. Nemlig knallrosa!

Hent stilinspirasjon fra vår lille guide.

La vie en rose

Trendfargen kommer i flere former og fasonger. Fargen i seg selv står i sentrum - og skaper, uungåelig, et skikkelig statement. Nå er tiden for å kjøre knallrosa à la bubble gum.

I januar annonserte ingen ringere enn Rihanna graviditeten med Asap Rocky, iført åpen, knallrosa statementpuffer. Det skal ha satt fyr på nettet - ifølge Page Six, fikk dette nettsøk etter pink padded puffer til å skyte til værs. Økningen i nettsøk var på hele 200 prosent!

Rihanna er i godt lag når det kommer til kjente profiler som har blitt sett i fargen i det siste.

Pop- og stildronningen Jennifer Lopez ble nylig fotografert for The New York Times i et helrosa antrekk. Og jakken skal visstnok være ganske så budsjettvennlig, det er nemlig snakk om H&M.

Rosa boblejakke, kr 1170 fra & Other Stories.
Rosa boblejakke, kr 1170 fra & Other Stories. Vis mer

Ja, takk!

Rihanna kan kanskje få æren for å ha sparket i gang trenden, men likevel kan den kanskje spores tilbake til Kim Kardashians helrosa, hel-Balenciaga-antrekk i fjor? Det var tross alt en showstopper få glemmer!

KNALL: Kim Kardashians knallrosa look er vanskelig å glemme. Foto: NTB/SplashNews
KNALL: Kim Kardashians knallrosa look er vanskelig å glemme. Foto: NTB/SplashNews Vis mer

Faktisk, er det heller ikke hennes eneste knallrosa look. I oktober i fjor, rocket hun ton-i-ton knallrosa iført velurblazer, skinnhansker, silkeaktige bukser og høye boots!

TON-I-TON: Kim Kardashian har kjørt flere knallrosa antrekk. Foto: NTB/Kristin Callahan
TON-I-TON: Kim Kardashian har kjørt flere knallrosa antrekk. Foto: NTB/Kristin Callahan Vis mer
Rosa, høye boots fra RAID, kr 530 hos Zalando.
Rosa, høye boots fra RAID, kr 530 hos Zalando. Vis mer

Zendaya har den siste tiden blitt hyllet for en lang rekke looks. Under promotering av den nye Spider-Man-filmen, valgte moteikonet å kjøre helrosa dress.

ROSA DRESS: Zendaya var et skikkelig blikkfang i knallrosa dress. Her sammen med Tom Holland under promotering av Spider-Man: No Way Home i desember. Foto: NTB/Cindy Ord
ROSA DRESS: Zendaya var et skikkelig blikkfang i knallrosa dress. Her sammen med Tom Holland under promotering av Spider-Man: No Way Home i desember. Foto: NTB/Cindy Ord Vis mer
Rosa blazer fra mbyM, kr 1400 hos Boozt.
Rosa blazer fra mbyM, kr 1400 hos Boozt. Vis mer

Under moteuken i København i starten av februar, var det heller ikke mangel på den lekne, sterke, feminine fargen. Flere av stilstjernene tilstede, møtte opp i knallrosa!

Blant annet Mona Ali, moteprofil, modellagent og Vogue Scandinaivias mangfoldsansvarlig. Hun rocket en fargekoordinert skinnlook med matchende knallrosa hatt!

Rosa jeans med sleng fra Vero Moda, kr 600 hos Zalando.
Rosa jeans med sleng fra Vero Moda, kr 600 hos Zalando. Vis mer

Noen av de norske streetstylestjernene serverte flere knallrosa looks! Moteprofilene Janka Polliani og Marianne Theodorsen lyste opp en grå og regntung dag i koordinerte, rosa antrekk.

LYSTE OPP: Knallrosa på en grå dag? De norske moteprofilene Janka Polliani og Marianne Theodorsen vet hvordan lyse opp. Foto: Madeleine Lohne
LYSTE OPP: Knallrosa på en grå dag? De norske moteprofilene Janka Polliani og Marianne Theodorsen vet hvordan lyse opp. Foto: Madeleine Lohne Vis mer
Rosa kjole fra Envelope1976, kr 4500 hos Miinto.
Rosa kjole fra Envelope1976, kr 4500 hos Miinto. Vis mer
POP OF PINK: De norske moteprofilene Annabel Rosendahl, Janka Polliani og Marianne Theodorsen iført rosa elementer under CPHFW. Foto: NTB/Cornel Cristian Petrus
POP OF PINK: De norske moteprofilene Annabel Rosendahl, Janka Polliani og Marianne Theodorsen iført rosa elementer under CPHFW. Foto: NTB/Cornel Cristian Petrus Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer