TikTok

Nå tar denne anti-skjønnhetsfilter-trenden av på TikTok

– Veldig mange vokser opp med å se filter overalt og på alle.

ANTI-FILTER: En ny TikTok-trend tar avstand fra bruk av filter. FOTO: TikTok.
ANTI-FILTER: En ny TikTok-trend tar avstand fra bruk av filter. FOTO: TikTok. Vis mer
Publisert

Det har vært mye snakk om hvor skadelig bilderedigeringsapper og skjønnhetsfiltre på sosiale medier kan være. Men nå er trenden en helt annen.

For nå er det det naturlige som gjelder.

På TikTok sprer anti-skjønnhetsfilter-trenden seg som ild i tørt gress, og det er mange som er begeistret over utviklingen.

«OMG en trend der det oppfordres til IKKE å bruke filter!!? Dette er den beste og sunneste trenden hittil på TikTok», skriver en bruker. Hun viser til trenden som gjerne begynner med at brukerne legger på et skjønnhetsfilter for så å fjerne det igjen.

«Ja. sminke er gøy, men det er ikke bedre enn dit eget ansikt», skriver en annen. «Jeg ELSKER denne trenden fordi det beste jeg noensinne har gjort for selvtilliten var å droppe sminke» sier en tredje i en video.

Redigerte seg selv

Skjønnhetsfiltre på sosiale medier er ikke noe nytt. Men det er langt mer enn bare hundeører, blomsterkranser og regnbuer.

Mens noen filtre fjerne fregnene dine, gir andre deg smalere nese eller større lepper. Filtrene som skal gjøre deg vakrere er blitt et stort problem, og det er lett å bli hektet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer