Hårtrender

Nå trender denne skandinaviske frisyren i USA

Har du hørt om the scandi wave?

TRENDER: Denne skandinaviske frisyren er i vinden nå. FOTO: Ganni.
TRENDER: Denne skandinaviske frisyren er i vinden nå. FOTO: Ganni. Vis mer
Publisert

At en hel moteverden ser til Skandinavia er ikke noe nytt.

Skandinaviske designere har for lengst satt oss på motekartet, og skandinaviske modeller har de siste årene gjort stor suksess både på og utenfor catwalken.

Også skandinaviske skjønnhetsrutiner har skapt overskrifter i utlandet, og nå er det en helt spesielt frisyre som gjelder.

«The scandi wave», eller skandinaviske bølger om du vil, har nemlig befestet seg som en av sommerens store hårtrender. Det skriver i alle fall amerikanske Vogue.

MYKE BØLGER: Det blir sommerens hotteste frisyre, mener motemagasin. FOTO: Baum und Pferdgarten.
MYKE BØLGER: Det blir sommerens hotteste frisyre, mener motemagasin. FOTO: Baum und Pferdgarten. Vis mer

Motemagasinet har snakket med en hårstylist som anbefaler at man lager bølger i håret seksjon for seksjon med en medium stor krølltang. Når håret har kjølt seg ned kan du gre gjennom det med en fønbørste, tipser stylisten. Og resultatet? Sommerens hotteste frisyre, mener Vogue.

Og mens vi er inne på det; Sommerens heteste farge det er kobberfarget hår.

I alle fall hvis vi skal tro superstjernene. For både Kim Kardashian, Gigi Hadid og Zendaya har alle blitt sett med fargen som strekker seg fra nyanser av rødt til kobber.

Kreativ leder i Adam og Eva, Eirik Thorsen mener trender føyer seg inn i rekken av trender fra 90- og 2000-tallet vi ser nå.

– En annen forklaring på at disse fargene nå trender er at vi etter to år med sosial distansering er klare for å leve litt igjen.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer