Hårtrend

Nå vil alle ha denne luggen!

– Enkel lugg å få til selv, sier frisør, og viser hvordan du styler den.

HÅRTREND: McDonald's-luggen minner om den gule M-en i logoen til burgerkjeden, og har derfor fått det noe humoristiske navnet. FOTO: Skjermdump Instagram/@matildadjerf
HÅRTREND: McDonald's-luggen minner om den gule M-en i logoen til burgerkjeden, og har derfor fått det noe humoristiske navnet. FOTO: Skjermdump Instagram/@matildadjerf Vis mer
Publisert

Norske influensere som Anniken Jørgensen og Leah Behn har vært tidlig ute med trenden som nå florerer i motebildet. Tar vi turen innom TikTok, er det mange brukere som viser hvordan luggen skal styles, både med og uten hell.

Gardinluggen, eller curtain bangs, er ikke noe nytt da vi har sett flere og flere ta til seg trenden det siste året. Da KK intervjuet frisør Anniken Bergelien i desember, kunne hun fortelle at salongen opplevde økende etterspørsel av denne varianten.

Nå har mange tatt luggen et steg videre. McDonald's bangs er ifølge TikTok begrepet som brukes om gardinluggen som står oppover fra hodebunnen, og dermed former luggen som den kjente, gule M-en i McDonald's-logoen.

Ettersom TikTok-brukere ikke alltid lykkes med forsøkene sine på å forme luggen som den gule M-en, har vi tatt kontakt med to som sitter på gode råd.

Frisør ved Rock Hair by Tango, Anniken Bergelien, bekrefter at det er stor etterspørsel på denne type lugg – og det er noe alle kan få til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer