Hårtrend

Nå vil alle ha Hailey Biebers nye klipp

Fansen lar seg inspirere av modellens nye hårsveis.

HÅRTREND: Hailey Bieber har gjort store endringer på sveisen, og det lar fansen seg inspirere av. FOTO: NTB
HÅRTREND: Hailey Bieber har gjort store endringer på sveisen, og det lar fansen seg inspirere av. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

At kjendiser har stor påvirkningskraft er ingen hemmelighet. Etter at Hailey Bieber (26) delte bilder av sin nye sveis, har fansen kastet seg over samme hårklipp.

I sosiale medier sprer trender seg i rekordfart, og TikTok-brukere sitter på ingen måte stille i båten. Flere har kastet seg over saksa for å etterligne Biebers nye look, enten foran sitt eget speil eller hos frisøren, og deler resultatet med sine følgere.

Kommer tilbake

Frisørene har spådd at trenden med de lange lokkene forsvinner gradvis, og flere ønsker oppklipte og kortere frisyrer i 2023.

– Vi har hatt hele lengder i så lang tid, og nå kommer folk og spør etter å ha oppklipte lengder, sier frisør Anniken Bergelien til KK.

– Jeg håper folk fortsatt tenker at det er gøy, og at de tør å klippe det opp enda mer.

Den 26 år gamle modellen har gjort nettopp dét. Fra å ha langt, blankt hår, har hun nå gått for en klassisk bob som er klippet rett av og rufset litt til.

– Bobber er alltid i motebildet i en eller annen variant. Nå er den markerte bobben tilbake, sier Bergelien.

Fraråder

Alle viser imidlertid ikke like stor entusiasme for den nye klippen. Flere brukere har tatt til videodelingstjenesten for å advare om klippen som nå trender.

Man får stadig høre at «hår er bare hår», men flere mener vi har en tendens til å undervurdere hvor lang tid det tar før håret faktisk vokser ut igjen - dersom man skulle angre. Er man vant til å ha langt hår, kan det oppleves som en stor forandring å klippe de lange lokkene.

– Her er TikTok-storesøsteren din som forteller deg at ikke du skal klippe håret ditt som Hailey Bieber fordi du kommer til å angre etter en måned. Stol på meg, jeg gjorde det i august, advarer Josie Lynn Lloyd, og får støtte av TikTok-brukeren Sophie Sherman:

– Hvis du har tykt, krøllete hår, ikke forvent at det skal se ut som en rett bob som Hailey Biebers. Hun har tynt, rett hår.

Mange har likevel besluttet å la lokkene falle, og sosiale medier viser at bobben allerede blomstrer for fullt.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer