Mote:

Nå vil moteverdenen «ta sexy tilbake»

Årets vårmote bærer preg av det nostalgiske.

POST-PANDEMI: Nå vil moteverdenen «ta sexy tilbake». FOTO: Saint Laurent.

POST-PANDEMI: Nå vil moteverdenen «ta sexy tilbake». FOTO: Saint Laurent.

Vis mer
Publisert

Noe for mange kjent og kjært, elsket og hatet. 2000-­tallet, for eksempel. Det er nå tilbake for fullt, enten du liker det eller ikke, og det preget motebildet i aller høyeste grad denne våren og sommeren.

For ikke å snakke om miniskjørtet som nå gjør sitt store comeback. I mote-bildet er også en reaksjon på «hjemmekontor-uniformen» som vi alle har sverget til i snart to år nå. For mens filmer og serier som «House of Gucci» og «Halston» ruller over skjermen, er moten fra svunne tider i ferd med å gjenoppdages for alvor nå.

OVERALT: Mini-skjørtet fra Miu Miu er overalt denne sesongen – både på og utenfor catwalken. FOTO: NTB
OVERALT: Mini-skjørtet fra Miu Miu er overalt denne sesongen – både på og utenfor catwalken. FOTO: NTB Vis mer

Noe var bedre før. Som da Bianca Jagger kom ridende inn på legendariske Studio 54 på sin hvite hest (myte eller ei). Eller den gang Tom Ford satt i sjefsstolen hos Gucci.

PÅVIRKER: Kostymene fra Halston-serien på Netflix er med på å bringe tilbake moten fra svunne tider. FOTO: Skjermdump.
PÅVIRKER: Kostymene fra Halston-serien på Netflix er med på å bringe tilbake moten fra svunne tider. FOTO: Skjermdump. Vis mer

Nå vil en hel mote­verden «ta sexy tilbake», for med det å si farvel til pandemien en gang for alle. Det spørs om det er over riktig ennå, men det er godt å se at optimismen er tilbake på catwalken.

Det gir håp til en mote­bransje radbrukket av den globale krisen, og det gir også oss en etter­lengtet vitamininnsprøytning.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer