Sommer 2014

Nå vil vi kle oss litt PENT

Lei av slitte denimshorts? La deg inspirere av Ralph Laurens nye sommerkolleksjon.

PERFEKT NÅR DU VIL STRAMME OPP STILEN: Ingen sommer uten sval bris i håret, en seilbåt som duver forbi og en forfriskende drink - her er stilen som matcher den deilige følelsen. Foto: All Over Press
PERFEKT NÅR DU VIL STRAMME OPP STILEN: Ingen sommer uten sval bris i håret, en seilbåt som duver forbi og en forfriskende drink - her er stilen som matcher den deilige følelsen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi blir aldri lei av stripete gensere, hvite chinosbukser og smarte navyblå blazere.

Den maritime moten kommer igjen hver eneste sommer, og vi øser gjerne på med gylne smykker, klassiske solbriller og elegante sandaler som gir ekstra lange bein.

For helt siden yachtene har lagt til kai langs rivieraen, har vi elsket den nautiske trenden som minner oss så mye om deilige franske filmer fra 60-tallet.

Nautiske takter

En som alltid lar seg inspirere av seilbåter og glitrende blått hav, er den amerikanske designeren Ralph Lauren.

Hos han er det velkledd eleganse som gjelder - vi skal kle oss pent, og ikke bare i striper og rødt, hvitt og blått - store prikker er også hot i 2014.

Nylig viste han hva som gjelder denne sommeren. For i tillegg til «ready to wear», pluss haute couture-kolleksjoner for vår/sommer, pluss høst/vinter-sesongene, lager han, som flere andre store motehus som Chanel, Gucci og Dior, såkalte cruise- eller resort-kolleksjoner hvert år.

Gylne glamorøse detaljer

Å kombinere maritime plagg i hvitt og blått med gull, er en sikker vinner. Å sprite opp en blendahvit skjorte med et knelangt gullskjørt, for eksempel, gir en superglamorøs stil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer