London Fashion Week

Nakne modeller på catwalken

Det ble full furore da Charlie Le Mindu sendte modellene nakne ned catwalken under moteuka i London.

TILBEHØR I FOKUS: ... eller ble det kanskje de nakne modellene som fikk mest oppmerksomhet? (Faksimile: onoff.tv)
TILBEHØR I FOKUS: ... eller ble det kanskje de nakne modellene som fikk mest oppmerksomhet? (Faksimile: onoff.tv) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er On/Off og Daily Mail som forteller om showet som overgikk alle show under London Fashion Week. Se flere bilder fra onoff.tv og Daily Mail lenger ned i saken.

Designerens nye klær

Charlie Le Mindu er ikke fremmed for hevede øyebryn og måpende munner, men denne gangen har kjendisfrisøren og parykkmakeren overgått selv sine egne show fra tidligere år. Under helgas show i London sendte den franskfødte designeren to av modellene sine ut i knallrosa platåboots, med vesker, parykker, hatter... og lite annet. Modellenes hodepryd fikk stråle helt uten forstyrrende antrekk (men det er kanskje forstyrrende nok). Pripne fashionistaer var rådville og visste ikke hvor de skulle hvile blikket mens modellene vrikket ned catwalken i en festpyntet versjon av Evas drakt – eller keiserens nye klær.

Gaga elsker ham

Le Mindu fortalte On|Off at han har latt seg inspirere av Los Angeles, av varmen og moroa. – De nakne modellene hadde på seg mine to favoritthårdesign under showet, og modellene var romvenninna mi og assistenten min, sier han.Det er lett å se at Le Mindu er en av Lady Gagas favorittdesignere. Hvem ellers ville turt å iføre seg klær laget av menneskehår eller parykker på størrelse med et juletre fra hybeltida? (Eller kjoler av kjøtt, for den saks skyld?)LES OGSÅ: Sjekk skoa til GagaOg akkurat som Gaga vet mannen å sjokkere. Under moteuka i fjor viste han en ansiktskjole laget av mus- og rottelik. Nok til å få de minst skjøre av oss til å grøsse.Se bilder fra Charlie Le Mindus tidligere show her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer