Jeans

Når du ikke orker jeans

Da velger du disse i stedet.

Når du ikke orker jeans
Publisert
Sist oppdatert
Ikke et vondt ord om jeans, men av og til er det faktisk deilig å smette inn i noen lette, løse og myke bomullsbukser i stedet.Denne sommeren er det topp mote med nettopp slike - enten det er chinos, tulipanformede varianter eller baggy silkebukser. De har gjerne legg, er smale i beina og er høye i livet. Pirat-stilen og gulrotbuksen har også overlevd fra ifjor.De med press du klarer å rappe fra skapet til kjæresten din er også helt riktig.
 • Les også: Perfekte bukser for alle høyder
 • Sagging er hot

  80-tallets store trendfarsott, den sidrumpa haremsbuksa, har dessuten returnert til motebildet. Man kan si mye om den - men at den skjuler kraftige rumper og lår, er helt sikkert. Skeptisk? Sjekk heller ut pysevariantene her.
 • Les også: Er disse buksene egentlig fine?
 • Slik bruker du dem

  Løse bukser er fine å bruke til høye pumps eller flate sandaler. Gjerne i gladiatorstil. Du kan også kline litt til på fargefronten. Gult, korall og blått er slagere. En stor blazer gir dessuten antrekket et androgynt og kult preg.Detaljer som smale belter, små tversovervesker og fargerike smykker er også topp.

  Finn din favorittbukse under:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer