Bli Ny Med Kk

Når én blir to

— My wife is the best! And she deserves the best, skriver Kjerstis amerikanske ektemann til KK. Hun har «aldri noe å ha på seg», for det er familieforøkelse på gang.

Til den hvite linbuksen fra forrige antrekk har Kjersti her en hvit singlet (kr 100, PopIn) sammen med en babydoll med broderier og skjæring under brystene, som vil passe langt ut i graviditeten, og også etter fødselen (kr 1290, Odd Molly).
Til den hvite linbuksen fra forrige antrekk har Kjersti her en hvit singlet (kr 100, PopIn) sammen med en babydoll med broderier og skjæring under brystene, som vil passe langt ut i graviditeten, og også etter fødselen (kr 1290, Odd Molly). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
(Ved Lisa Jacobsen. Hår: Linda Marie Juklestad. Makeup: Tone Skipa Johnstad.)PERSONLIGE DATA
Navn: Kjersti-Helene Ehlers
Alder: 28
Bosted: Siljan ved Skien
Sivil status: Gift med Adam
Yrke: Maskiningeniør og realfaglærer
Høyde: 172 cm
Størrelse: 38/40
Interesser: Friluftsliv
Trenger kleshjelp til: Å finne sporty klær magen kan vokse litt i, samt kamuflere kraftige overarmer som hun har komplekser for.


VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ


JA
Det er tidlig i svangerskapet, så Kjersti bør velge klær som har plass til en voksende mage, men som også kan brukes etter graviditeten.

NEI
Plagg i psykedeliske og stormønstrete stoffer.

KLESTIPS
 • Kjersti bør velge løsthengende og behagelige plagg i gode kvaliteter.
 • Enkle løsninger er bra for en kommende mamma. Jerseystoffer og strikkeplagg trenger ikke strykes.
 • Jeans og skjorter er hennes stil, og de kan for eksempel suppleres med en nett jakke.
 • Topper med empireskjæring er midt i blinken for en voksende mage.
 • Ikke vær redd for dype utringninger som viser en flott byste.
 • Yndlingsfargen til Kjersti er blått. Det er nydelig til henne og kan gjerne være basisfargen i garderoben. Kaki er også noe hun vil trives med, gjerne i kombinasjon med turkis eller fersken.
 • Hvis hun er redd for å «vise muskler», bør hun ikke velge korte ermer som stopper over det kraftigste partiet på overarmen.

 • Trenger hjelp til
  Å sette litt farge på ansiktet og framheve øynene.

  MAKEUPTIPS
  Kjersti har veldig pen hud, lys med litt fregner på nesen. Det er en normal hud uten spesielle behov.
 • Det viktigste for Kjersti er en god fuktighetskrem. Hun trenger ikke mye sminke, og bør heller fokusere på god hudpleie.
 • Hun trenger ikke foundation i hele ansiktet. Det holder med litt på hake, kinn og nese. Hun bør velge en transparent variant.
 • Litt rouge i kinnene frisker opp. Kjersti har en blek hudtype og trenger litt ekstra farge.
 • Hun kler godt å markere øynene med for eksempel grått, som framhever øyefargen.
 • Siden hun ikke bruker særlig mye sminke til hverdags holder det med en gloss på leppene. Blank eller med litt farge.
 • Kjersti bør bruke maskara også til hverdags. Det er lett raskt å å legge, og gir et mer åpent og markert blikk.

 • HÅRTIPS
  Håret er glatt og litt uregjerlig. Fargen er litt matt.
 • Kjersti har et forholdsvis tungt hår som bør tynnes ut ganske ofte.
 • Hun har virvler i nakke og front som må tas hensyn til når håret klippes.
 • Det er viktig med en lettstelt frisyre, og hun kler at håret er del kortere enn det hun hadde.
 • Ansiktet og de flotte øynene kommer godt fram med en lettere «vippefrisyre» med litt lugg.
 • Stylingpreparater som gelé og skum gjør at håret strutter mer villig.
 • Håret er lysnet med mange striper. Noen blonde partier med snev av kobber gir liv og glød.


 • VIL DU BLI NY? KLIKK HER FOR Å MELDE DEG PÅ


  FØR:- Jeg har lys hud og blir så sent brun at Adam kaller meg sin snøprinsesse, fortalte Kjersti.
  FØR:- Jeg har lys hud og blir så sent brun at Adam kaller meg sin snøprinsesse, fortalte Kjersti. Vis mer
  ETTER: Den nye sveisen er nettere, og øynene framheves nydelig av sminke i svake, grå nyanser.
  ETTER: Den nye sveisen er nettere, og øynene framheves nydelig av sminke i svake, grå nyanser. Vis mer
  De lårlange, trendy genserne med bred ribbestrikk nederst kan heises opp og egner seg godt for en mage som vokser (kr 800). Singlet med blondekant i samme farge og kvalitet (kr 500, begge fra Vera). Behagelig linbukse (kr 2000, Gant) og hvite sko (kr 250, Din Sko).
  De lårlange, trendy genserne med bred ribbestrikk nederst kan heises opp og egner seg godt for en mage som vokser (kr 800). Singlet med blondekant i samme farge og kvalitet (kr 500, begge fra Vera). Behagelig linbukse (kr 2000, Gant) og hvite sko (kr 250, Din Sko). Vis mer
  Sporty kakidress med feminine detaljer. Jakken kan brukes åpen når magen blir stor, og dressen er et perfekt basisplagg i garderoben. Jakken har metallknapper og rysjer på kragen (kr 580, Sisley) og matchende bukse med rette bein (kr 1080, Hunkydory). Rett bluse med rosa broderier og krystallknapper (kr 1380, so hee). Ballerinasko med lærstropp (kr 800, Geox).
  Sporty kakidress med feminine detaljer. Jakken kan brukes åpen når magen blir stor, og dressen er et perfekt basisplagg i garderoben. Jakken har metallknapper og rysjer på kragen (kr 580, Sisley) og matchende bukse med rette bein (kr 1080, Hunkydory). Rett bluse med rosa broderier og krystallknapper (kr 1380, so hee). Ballerinasko med lærstropp (kr 800, Geox). Vis mer
  KK ANBEFALER Lancômes fuktighetskrem Hydra Zen er en perfekt krem for Kjerstis hud. Den virker beroligende og fuktighetsgivende og lukter nydelig av eple og fersken (kr 455/50 ml).
  KK ANBEFALER Lancômes fuktighetskrem Hydra Zen er en perfekt krem for Kjerstis hud. Den virker beroligende og fuktighetsgivende og lukter nydelig av eple og fersken (kr 455/50 ml). Vis mer
  Tiden er en viktig faktor i en småbarnsmors liv. Denne enkle, klassiske klokken med beige rem (kr 1590, Calvin Klein) tåler en støyt og passer til alle antrekk.
  Tiden er en viktig faktor i en småbarnsmors liv. Denne enkle, klassiske klokken med beige rem (kr 1590, Calvin Klein) tåler en støyt og passer til alle antrekk. Vis mer
  Blått er Kjerstis yndlingsfarge og nydelig til henne. Øreringer som dette kan hun bruke både til fest eller for å pynte opp et enklere hverdagsantrekk. Sølvøreringer med steiner (kr 850, Gregor by Zuzanna G).
  Blått er Kjerstis yndlingsfarge og nydelig til henne. Øreringer som dette kan hun bruke både til fest eller for å pynte opp et enklere hverdagsantrekk. Sølvøreringer med steiner (kr 850, Gregor by Zuzanna G). Vis mer
  Et par lekre støvletter som disse kan brukes både til skjørt og bukser, og erbehagelige å gå i (kr 1200, Bjørn Borg). Den lysebrune fargen passer også veldig godt til blått, som er en favoritt i Kjerstis klesskap.
  Et par lekre støvletter som disse kan brukes både til skjørt og bukser, og erbehagelige å gå i (kr 1200, Bjørn Borg). Den lysebrune fargen passer også veldig godt til blått, som er en favoritt i Kjerstis klesskap. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer