Trend på Instagram:

Neglelakken som gjelder nå

Dette klarer du helt fint å lage selv hjemme!

NEGLELAKKTREND: Akkurat nå kryr det av bilder av kule damer som har malt neglene sine i alle mulige farger! Foto: Instagram/@nnennaechem
NEGLELAKKTREND: Akkurat nå kryr det av bilder av kule damer som har malt neglene sine i alle mulige farger! Foto: Instagram/@nnennaechem Vis mer
Publisert

Det er nok mange som gjerne skulle tatt seg en tur til frisøren eller til sin lokale salong for å få fikset neglene. Dessverre har vi ikke muligheten til å gjøre dette helt ennå, og det er det ingenting vi får gjort noe med!

Da må man nesten bare ta saken i egne hender og gjøre det beste ut av det. Spa-kveld er helt ypperlig å ha i disse dager. Ta deg en god dusj, skrubb huden, ta på en deilig fuktighetskrem, påfør en god ansiktsmaske og legg en frisk neglelakk på neglene.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er kanskje ikke stappfullt med nye, lekre neglelakker i skapet på badet, og noen av neglelakkene du allerede har er kanskje snart tomme, men det gjør faktisk ingenting.

Nå herjer det nemlig en trend på Instagram som gjør at du faktisk bare trenger noen få dråper neglelakk av den snart tomme beholderen.

BRUK DET DU HAR: Selv om neglelakkene dine snart er tomme, har de kanskje nok innhold til et par strøk på en negl? Foto: NTB Scanpix
BRUK DET DU HAR: Selv om neglelakkene dine snart er tomme, har de kanskje nok innhold til et par strøk på en negl? Foto: NTB Scanpix Vis mer

I det siste har vi sett at flere har lagt ut bilder av neglene sine og skrevet en hashtag som passer til. Vi har sett flere forskjellige navn på denne trenden, men to av navnene som går mest igjen er #rainbownails og #quarantinenails.

Siden det er mange som har litt ekstra tid til overs om dagen, så har flere benyttet seg av den til å male neglene på en litt spesiell måte. Den nye neglelakktrenden går nemlig ut på at du skal male neglene med ulike farger.

Noen tar helt forskjellige farger på alle neglene, mens andre gjentar noen av de samme fargene. Det er også flere som har malt neglene sine i regnbuens farger - derav hashtaggen #rainbownails.

Vi har funnet en rekke forskjellige varianter av trenden, men neglelakker i sommerlige, friske farger - gjerne pasteller - går igjen. Det er også superfint når man velger ulike nyanser av en farge! Dette kan passe fint for deg som ikke ønsker en altfor stor kontrast, men som likevel vil teste ut trenden. Men, her er det selvfølgelig bare å leke seg med det man har!

FINE FARGER: Disse passer utmerket sammen og vil se så fresht ut på neglene dine! Foto: NTB Scanpix
FINE FARGER: Disse passer utmerket sammen og vil se så fresht ut på neglene dine! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer