Trend på Instagram:

Neglelakken som gjelder nå

Dette klarer du helt fint å lage selv hjemme!

NEGLELAKKTREND: Akkurat nå kryr det av bilder av kule damer som har malt neglene sine i alle mulige farger! Foto: Instagram/@nnennaechem
NEGLELAKKTREND: Akkurat nå kryr det av bilder av kule damer som har malt neglene sine i alle mulige farger! Foto: Instagram/@nnennaechem Vis mer
Publisert

Det er nok mange som gjerne skulle tatt seg en tur til frisøren eller til sin lokale salong for å få fikset neglene. Dessverre har vi ikke muligheten til å gjøre dette helt ennå, og det er det ingenting vi får gjort noe med!

Da må man nesten bare ta saken i egne hender og gjøre det beste ut av det. Spa-kveld er helt ypperlig å ha i disse dager. Ta deg en god dusj, skrubb huden, ta på en deilig fuktighetskrem, påfør en god ansiktsmaske og legg en frisk neglelakk på neglene.

Det er kanskje ikke stappfullt med nye, lekre neglelakker i skapet på badet, og noen av neglelakkene du allerede har er kanskje snart tomme, men det gjør faktisk ingenting.

Nå herjer det nemlig en trend på Instagram som gjør at du faktisk bare trenger noen få dråper neglelakk av den snart tomme beholderen.

I det siste har vi sett at flere har lagt ut bilder av neglene sine og skrevet en hashtag som passer til. Vi har sett flere forskjellige navn på denne trenden, men to av navnene som går mest igjen er #rainbownails og #quarantinenails.

Siden det er mange som har litt ekstra tid til overs om dagen, så har flere benyttet seg av den til å male neglene på en litt spesiell måte. Den nye neglelakktrenden går nemlig ut på at du skal male neglene med ulike farger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer