Sommer 2011

Nei, den er faktisk ikke så teit

Den utskjelte sykkelshortsen er i alle fall perfekt med tanke på dette.

VENN I VARMEN: En sykkelshortsen kan faktisk være greit å ha, også for deg som synes den er stygg...  Foto: Produsenten
VENN I VARMEN: En sykkelshortsen kan faktisk være greit å ha, også for deg som synes den er stygg... Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stem her!

Hva synes du om sykkelshortsen?

Det er en stund siden KK.no meldte om sykkelshortsens comeback. Til glede for noen – og til latter for andre. Men den er gjerne ikke fullt så teit som du kanskje trodde. SE OGSÅ: - Denne kan brukes som en kjole

Perfekt i varmen

En sykkelshorts kan nemlig være et smart plagg å bruke under sommerens korte kjoler og skjørt. Ikke bare er det greit å ha et plagg som består av mer stoff enn en liten truse i tilfelle det skulle komme en «flau bris». En sykkelshorts vil også forhindre at skjørtet klistrer seg til huden – i tillegg unngår du den ubehagelige lårgnissingen som eventuelt følger med klam hud.Med andre ord kan sykkelshortsen også brukes av deg som ikke liker sykkelshorts en gang. Trikset er bare å kjøpe en som er kort nok til ikke å synes under kjolen eller skjørtet. Se kjøpetips her:

Liker du sykkelshortsen?

Men er du blant dem som liker sykkelshortsen, må du gjerne kjøpe en mer sprelsk modell og vise den fram. Bruk den som en sommerlig etterkommer av tightsen. Men husk å dekke til rumpa, uansett hvor fin den eller sykkelshortsen er. Sykkelshorts kombinert med kort topp gjør deg ingen motetjenester og er nok en look som passer best på gymmen eller på faktiske syklister.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.