Trender

Nei, dette er ikke for barn

Det er faktisk meningen at DU skal bruke dette.

BARNLIG TREND: Dette er faktisk ikke fra barneavdelingen. Se flere kjøpetips i bildeviseren under. Foto: Produsentene
BARNLIG TREND: Dette er faktisk ikke fra barneavdelingen. Se flere kjøpetips i bildeviseren under. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stem her!

Hva synes du om den barnlige trenden?

Det er ikke bare sterke farger og mønstre som er tilbake denne sesongen. Lekeplassen er nemlig ikke lenger det eneste stedet hvor snekkerbukser, ryggsekker, borrelås og plastsmykker er siste skrik.

Barnlig trend

I butikkene finnes det flere plagg og accessoirer de fleste av oss kanskje mest forbinder med barndommen. Og selv om du ikke liker trenden, kan man kanskje i det minste se at enkelte barnlige elementer har en viss praktisk fordel.For eksempel er borrelåssko mye enklere å ta på seg. En onepiece er utvilsomt svært komfortabel å ha på seg. Og det er bedre å bære en sekk på ryggen enn å ha en diger veske dinglende på skulderen. Se eksempler på produkter her:

Jo da, den er for alle

De barnlige plaggene/accessoirene er ikke bare praktiske, men også morsomme og lekne – og de kan brukes av alle. Du bestemmer selv hvor ekstrem eller diskret du vil være. Fra en hårbøyle med kakepynt som Samsaya til en enkel Casio-klokke i plast som Charlotte Thorstvedt.

- Folk bør tørre mer

Fam Irvoll er det norske alibiet på leken mote for voksne, med sine fargerike plagg med 3D-applikasjoner og sukkertøysmykker.- Det er ikke farlig å bruke farger! sier hun i et tidligere intervju med KK.no.Designeren synes generelt at den norske klesstilen kan bli traust og kjedelig, og at det er få som tør å skille seg ut.- Det er derfor jeg elsker å henge med vennene mine i London. Alle er så fargerike, og det finnes ingen normer og regler på hva som er riktig og galt å kle seg i. Du kan gå i hva du vil, ha hvilken farge du vil på håret, gå toppløs med kroppsmaling om du vil, ingen bryr seg. Ønsker du å gå i beige kontorklær, kan du det òg – alt er lov.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.