Vesker

Nei, dette er ikke harry

Det er kanskje noe av det mest praktiske du kan kjøpe akkurat nå.

FULL KONTROLL: Model Hege Golf (t.v) er alltid like stilsikker. Her med praktisk mobilveske på arrangementet Mote med mening tidligere i år. Foto: Produsentene/Per Ervland
FULL KONTROLL: Model Hege Golf (t.v) er alltid like stilsikker. Her med praktisk mobilveske på arrangementet Mote med mening tidligere i år. Foto: Produsentene/Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Stem her!

Kommer du til å bruke mobilvesken?Chartermoten har tatt steget opp på catwalken. Både rumpetasker og sokker oppi sandalene er superhett denne sesongen.

En annen elsket turistrekvisita som gjør comeback for alvor i sommer er den lille magevesken.

SE OGSÅ: Trendy vesker under 200 kroner

Ja, definitivt!
 
43 (44%)
Tja, kanskje...
 
34 (35%)
Nei, absolutt ikke
 
21 (21%)

Smykke og veske i ett

Med reimen trygt rundt halsen og verdisaker som penger, bankkort og telefon dinglende på magen har du ikke bare full kontroll. De små veskene er faktisk så lekre at de gjør nytten som smykke.

Karamellbrune mobilvesker passer perfekt til sommerens store 70-tallsstil. En veske i metallisk materiale eller svart skinn med glidelåser rocker opp ethvert antrekk. Og veskene kommer selvfølgelig også i knallfarger.

Se kjøpetips her:


Flere vesketrender

Den knalloransje plastposevesken a la Jil Sander gjør det også stort denne sesongen, og på H&M finner du kopien til 180 kroner.

Rumpetasken – eller beltevesken, som gjerne er et litt finere navn på den – er en annen designerfavoritt.

Ønsker du noe mer «konvensjonelt» kan du trygt kjøpe deg en veske i naturbrunt skinn i tråd med sesongens 70-tallsinspirerte trend. Disse blir bare finere og finere jo mer du bruker dem.

En annen sesong som kommer til å fortsette ut høsten er de fargesterke veskene. Designere som Dolce & Gabbana og tidligere nevnte Jil Sander har også fargerike vesker i sine høstkolleksjoner.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer