OGSÅ TIL BUKSE: Ankelbåndene kan også knyttes over buksen, som Stella McCartney her. Få mer info og priser på skoene i bildeviseren under. Foto: All Over Press/Produsentene
OGSÅ TIL BUKSE: Ankelbåndene kan også knyttes over buksen, som Stella McCartney her. Få mer info og priser på skoene i bildeviseren under. Foto: All Over Press/Produsentene Vis mer

Sko

Nei, du MÅ ikke bruke disse til kjole

Gjør som Stella McCartney og knytt dem over buksen.

Publisert
Sko med bånd som du skal knytte rundt ankelen er ikke forbeholdt nakne legger.

Du må med andre ord ikke ha på deg kjole, skjørt eller shorts for å kunne bruke dem. Gjør som designer Stella McCartney og bruk dem til skinnyjeansen.

SE OGSÅ: 120 sommerfine sandaler

Knytt oppå buksen

Det er altså en forutsetning at buksen har smale legger, for å få fram den dekorative knyttingen best mulig.

Vil du ha den avslappede looken til Stella, kan du surre båndene til skoene rundt den ene ankelen oppå buksen, mens du så vidt skimter knyttingen på den andre.

Espadrillos og kilehæler med ankelknytting er med andre ord et svært anvendelig fottøy om sommeren – du kan jo bruke den til alt fra skjørt til dongeribukser.

I tillegg det jo et fint alternativ til deg som liker å komme opp i høyden uten å lide for skjønnheten.

Se kjøpetips her:


Mer sommersko

Alle sommerens stiligste sandaler får du samlet på ett brett hvis du klikker her. 120 kjøpetips med lave sandaler, høye sandaler og sandaler med kilehæler.

En annen het trend denne sesongen er seilerskoene. I år er de faktisk enda mer trendy enn i fjor. Den androgynte stilen får du med herresko med snøring. Andre klassikere er selvfølgelig sneakersen og ballerinaskoen.

STILIG I SHORTS: Kilehæler med ankelbånd er selvfølgelig også stilig til shorts. Og skuespiller Naomi Watts går for en nudefarget variant som forlenger beina. Foto: All Over Press
STILIG I SHORTS: Kilehæler med ankelbånd er selvfølgelig også stilig til shorts. Og skuespiller Naomi Watts går for en nudefarget variant som forlenger beina. Foto: All Over Press Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer