<strong>DET ER FULLT MULIG Å DROPPE KJOLEN:</strong> Med disse partubuksene blir du klar for fest på null komma niks. se hvordan du kan style dem lenger ned i saken! Foto: Produsenten
DET ER FULLT MULIG Å DROPPE KJOLEN: Med disse partubuksene blir du klar for fest på null komma niks. se hvordan du kan style dem lenger ned i saken! Foto: Produsenten Vis mer

Bukse

Nei, du må ikke bruke kjole

Ikke engang på julaften - bare sjekk ut disse kule partybuksene!

Publisert
Sist oppdatert
Allerede i fjor høst ble det spådd at buksene kom til å bli den nye toppen - og ganske riktig har buksene fått mye oppmerksomhet det siste året.

Det er ikke lenger jeansene som blir revet ut av butikkhyllene, men heller de fargerike buksene med spenstige mønstre.

Nå er det også kommet mange flere modeller med både metalliske stoffer, perler og paljetter, som gjør det mye lettere å style buksene dine til fest.

For du må nemlig nemlig ikke gå i kjole - ikke engang på julaften.

LES OGSÅ: Penjakkene du trenger nå

Disse buksene bør du gå for

– Jeg syns det er helt greit å gå med bukser på julaften. Gå for en dressbukse eller detaljert bukse med mønster, farger eller paljetter, forteller Nadine Monroe, stylist og motejournalist i KK.

Hun kan fortelle at smale bukser er en sikker vinner - enten det er dressbukser eller jeans. Bare pass på at den sitter godt og holder rumpa på plass.

– Det er grunnen til at det kan være greit å velge et tykkere materiale. I tillegg bør du være ekstra obs på at de ikke er for store, slik at de ikke henger etter fem minutter, sier hun.

Selv om de sorte buksene er en sikker vinner, vil bukser med litt mønster, farger og strass raskt gi deg partyfaktoren, og her er det absolutt lov til å være vågal. Bare husk at det kan være greit med en bukse du kan bruke til andre anledninger også.

– Et annet alternativ er de vide og lange dressbuksene. Da bør du se at det er et materiale som faller pent over rumpe og lår, forteller Monroe.

FINN PARTYBUKSENE DINE HER:


LES OGSÅ: Er du ikke glad i å gå med kjole?

Slik styler du den

Hvis du velger en bukse med mye detaljer kan det være greit å la den skinne alene og velge enkelt tilbehør, men hvis du velger en litt enklere bukse finnes det mange måter du kan style den, og Monroe anbefaler spesielt å kombinere den med en stilig jakke.

Det er alltid kult med en statement-jakke hvis resten er ensfarget og nedtonet. Gå for en blazer, paljettjakke, boucle eller en skinnjakke, sier hun.

– Ellers er det kult med en blondetopp til smale bukser. Skal du bruke litt mer vide bukser kan du for eksempel kombinere med en blazer-vest og et belte i livet. Vil du ha en litt mer avslappet stil kan du velge en t-skjorte med detaljer.

Hvis du fortsatt er litt usikker på hvordan du kan tilføre «partyfaktoren» til antrekket, er det noen ting som setter prikken over i-en.

– Et belte som skille seg ut og bryter opp antrekket litt kan gi det lille ekstra. Hvis buksen er enkel må definitivt skoene skinne!, sier motejournalisten.

– Det gjelder jakken også. Ellers er det aldri feil med et fint smykke.

LES OGSÅ: Sko for deg som hater høye hæler

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer