DROPP TRUSA: De fleste kvinner foretrekker menn i boxer fremfor truse. Hva mener du? Stem lenger nede i saken! Foto: Markus Bormann - Fotolia
DROPP TRUSA: De fleste kvinner foretrekker menn i boxer fremfor truse. Hva mener du? Stem lenger nede i saken! Foto: Markus Bormann - Fotolia Vis mer

Truse

Nei, mannetruse er ikke sexy!

Dommen fra kvinnene er klar...

Publisert
Speedo, dovremakko, underbukse, skinnlapp, penisholder, futteral, mannetruse. Det er ikke bare kjært barn som har mange navn.

Dette lille, tettsittende tøystykket er nemlig det plagget vi kvinner aller helst vil slippe å se typen, eller sidemannen på sandstranden i, ifølge en ny studie gjennomført i Storbritannia.

Selv David Beckham, som har laget og ikke minst modellert slike «mannetruser» for kleskjeden H&M, slipper ikke helt unna med undertøyslooken, til tross for sin guddommelige kropp.

LES OGSÅ: Derfor bør du sove naken

Boxer eller truse?

Det er Clothes Show TV som tidligere denne uken gjennomførte en liten fotoshoot med to mannlige testdeltagere - Dan Osbourne fra tv-serien «The Only Way Is Essex» og modell David Sanz.

Gutta poserte i ulike typer og modeller av herreundertøy fra kjente merker som Calvin Klein, Marks & Spencer, David Beckham for H&M og Henry Holland, skriver Daily Mail.

Kvinner over hele landet fikk deretter i oppdrag å stemme over hvilket undertøysplagg de foretrakk på Facebook, Twitter og Clothes Show TVs nettsider.

Den klare vinneren var, lite overraskende, boxeren med 89 prosent av stemmene, mens den lille «mannetrusa», ble den soleklare taperen ( 11 prosent av stemmene).

Sjekk ut videoklippet fra Clothes Show TVs trusetest her:


LES OGSÅ: Det er noe spesielt med denne trusa

Boxer slår best anVET DU FORSKJELL?: Boxer briefs er den tettsittende modellen, som gir mye støtte (til høyre), mens boxershorts er de løsere øverst til venstre.  Foto: Fotolia
VET DU FORSKJELL?: Boxer briefs er den tettsittende modellen, som gir mye støtte (til høyre), mens boxershorts er de løsere øverst til venstre. Foto: Fotolia Vis mer

Hva slags undertøy foretrekker du på gutta?
Også her i Norge kan det se ut til at mannetrusa taper overfor boxershortsen.

I en tidligere spørreundersøkelse på TV2.no, foretrakk kun 11 prosent av leserne underbukse/truse, mens hele 43 prosent ville se gutta i boxershorts.

Nå skal det likevel sies at en boxer ikke bare er en boxer. Det finnes nemlig to ulike slag - boxer briefs, som er den litt tettsittende varianten, som passer best under trange bukser, og boxershorts, som er de løsere og videre variantene, som passer godt under litt videre plagg, som dressbukser.

Hva slags undertøy foretrekker du på gutta? Stem oppe til høyre!

Visste du forresten at det finnes hold-in, push-up og «forstørrende» undertøy for menn? Skremmende, men sant...

Boxershorts
 
(50%)
Boxer briefs
 
(34%)
Null undertøy
 
(8%)
Mannetruse
 
(5%)
Tanga
 
(3%)

Her er noen gode truseregler alle gutter bør følge:

Gnienhet på vaskepulveret
At jeansen ikke er skitten etter én dag, er helt ok. Vaskehysteri er ikke sexy. Miljøbevissthet er et tegn på ansvarlighet, noe som derimot er mer attraktivt. Men å bruke undertøyet flere dager på rad, det er verken mandig eller kult, det er bare ekkelt.

Blanke, syntetiske stoffer
Dropp derfor bokseren som ser ut som den har tilhørt Elton John. Særlig de vinrøde, som er litt for lange og litt for store og slacke, gir oss lyst til å forlate bygningen.

For mye fest og fjas
Alle motiv som involverer julenisser, Bart Simpson, Batman og lignende gjør at du ikke blir tatt seriøst. Humor er sexy. Men vi ser helst at den kommer i verbal form. Ikke i rumpeform. Og selv om du føler deg mann nok for disse, er vi ikke overbegeistret.

Gå rundt i bare t-skjorta
Liker du å gjøre som Donald Duck og ikle deg kun t-skjorte eller genser? Dette er ikke helt heldig. At menn sover med stjerten bar en gang i blant, skal vi heller bære over med. Hva du gjør når du er alene, er og blir din sak. Men vi vil helst ikke drikke frokostkaffe eller pusse tenner sammen med en mann som kun har på seg t-skjorte og ingenting nedentil.

T-skjorta oppi trusa
En kardinalsynd. Vi tviler ikke på at det er behagelig, men ingen menn over sju år bør få lov til å gjøre dette.

Levninger fra russetiden (eller kambrium-silur)
Å shoppe nytt undertøy ukentlig er ikke et krav. Super-forfengelige menn som bruker en formue på eksklusivt undertøy til seg selv er ikke nødvendigvis særlig hot. Men alle tegn til morkne strikker, manglende elastikk og hengerumpe bør tolkes som et tegn på at det er på tide med fornyelse.

LES OGSÅ: Den perfekte jobbtrusa?

SEXY, MEN...Joa, David Beckham er sexy og har en fantastisk kropp, men den trusa...nja... Foto: © H&M
SEXY, MEN...Joa, David Beckham er sexy og har en fantastisk kropp, men den trusa...nja... Foto: © H&M Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer