Oslo Runway:

Neste sommers drømmekjoler signert byTiMo

Skal du i bryllup eller stå brud selv? Da må du se disse kjolene!

BYTIMO: Det norske merket presenterte nok en kolleksjon full av nydelige kjoler.
BYTIMO: Det norske merket presenterte nok en kolleksjon full av nydelige kjoler. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren har vi vært på en evig jakt etter den perfekte sommerkjolen. Vel, DE perfekte sommerkjolene. I år har den blomstrete omslagskjolen vært en stor hit, men akkurat sommerkjoler med blomstermønster er ingen nyhet. Men, det norske merket byTiMo har gjennom deres egne kolleksjoner og sine samarbeid med blant annet Pia Tjelta, gitt de romantiske plaggene nytt liv.

Superstjerner som Gwyneth Paltrow er faktisk blant dem som har forelsket seg i kjolene - faktisk så mye at hun har gjort et eget samarbeid med designer Tine Mollat og nettstedet Goop. Også Kylie Jenner ble sett i en byTiMo-kjole da hun var med i en moteserie i selveste Vogue.

- Det er nesten umulig å ikke falle i staver over disse kjolene, sier Stine Therese Strand, utgavesjef og moteansvarlig i KK.

Da byTiMo presenterte sin kolleksjon for vår/sommer 2018 på Theatercafeen i Oslo, var det ikke veldig overraskende mange sommervennlige kjoler som kom ned catwalken. Kjolene fra tidligere sesonger er blitt en bryllupsfavoritt blant mange. Men i år kan du også finne noen kjole du kan bruke som brud - noe Stine Therese Strand trekker frem:

- Jeg likte spesielt godt siste del av visningen med de hvite blondekjolene. De pastellfargede kjolene er som skapt for deg som skal være gjest i bryllup neste sommer, mens flere av de fotside, hvite modellene lett kunne vært brukt som brudekjoler.

- Hva tenker du om at merket kjører samme stil kolleksjon etter kolleksjon?

- Blomsterprintene og en del av snittene har vi sett før, men det gjør meg egentlig ingenting. Det er det som er merkets kjerne, og det er det kundene ønsker å finne når de besøker en byTiMo-butikk. Jeg liker når designere er tro mot sitt eget konsept, samtidig som de fornyer seg og introduserer noen nye elementer hver sesong.

LES OGSÅ: Har du sett disse bildene på Oslo Lufthavn?

BYTIMO SS18

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer