Kupp

Nesten 7500 kroner skiller disse skoene fra hverandre

Og der stopper forskjellene. Vi har funnet 5 par luksuriøse designersko og sammenlignet dem med budsjettvennlige catwalk-kopier. Hva velger du?

Nesten 7500 kroner skiller disse skoene fra hverandre
Publisert
Sist oppdatert

ZARA VS. GIANVITO ROSSI: Høstens heteste skotrend er høyhelte, lårhøye støvletter. Disse har en prisforskjell på ca. 8820 kroner. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Les også: Gå høsten i møte med lårhøye støvletter

Hva velger du?

Støvlettene til venstre er fra Zara og koster 1645 kroner. Skoene til høyre er fra Gianvito Rossi via net-a-porter.com, og har en prislapp på ca. 10.465 kroner.

DIN SKO VS. ACNE: Lys opp mørke høstdager med metallisk tilbehør. Disse sølvfargede skoene har en prisforskjell på ca. 2801 kroner. Foto: Produsentene, My-wardrobe.com. 

Les også: Metalliske tendenser er hot i høst

Hva velger du?

De sølvfargede skolettene til venstre er fra Din Sko og koster 399 kroner. Skoene til høyre er fra det populære merket Acne via my-wardrobe.com, og koster 3200 kroner.

MANGO VS. GIANVITO ROSSI: Pumps med transparente detaljer er lekkert. Ca. 5200 kroner skiller disse pumpsene fra hverandre. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com.

Hva velger du?

Pumpsene fra Mango koster 799, og er utrolig like designerpumpsene fra Gianvito Rossi via net-a-porter.com, som koster ca. 6000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer