Bik Bok

Never Denim med egen kolleksjon

Bik Bok-merket satser på mer enn jeans denne høsten.

NY BIK BOK-KOLLEKSJON: Bik Boks denimmerke - Never Denim, kommer i høst med en egen kleskolleksjon - Never Denim Collection. Her ser du en smakebit fra den første kolleksjonen.  Foto: Bik Bok/Never Denim
NY BIK BOK-KOLLEKSJON: Bik Boks denimmerke - Never Denim, kommer i høst med en egen kleskolleksjon - Never Denim Collection. Her ser du en smakebit fra den første kolleksjonen. Foto: Bik Bok/Never Denim Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bik Boks populære jeansmerke – Never Denim, kommer denne høsten med en helt egen kleskolleksjon.

Med skreddersydde plagg i materialer som kashmir, ull, semsket skinn og lær, beskriver kleskjeden Never Denim Collection som «en kolleksjon for den mote- og kvalitetsbevisste unge kvinnen, der Skandinavisk design på sitt beste er i fokus».

LES OGSÅ: Nå får du jeans med push-up

Ny kolleksjon hver sesong

Ifølge Renè Høgsted, innkjøps- og markedsdirektør i Bik Bok, vil kleskjeden presentere en ny Never Denim Collection hver sesong.

HVER SESONG: Never Denim Collection skal lansere en ny kolleksjon for hver sesong. Først ut er høstkolleksjonen, som kommer i uke 33. Her ser du en smakebit.  Foto: Bik Bok/Never Denim
HVER SESONG: Never Denim Collection skal lansere en ny kolleksjon for hver sesong. Først ut er høstkolleksjonen, som kommer i uke 33. Her ser du en smakebit. Foto: Bik Bok/Never Denim Vis mer

Og først ut er altså høstkolleksjonen for 2014, som lanseres i cirka 50 Bik Bok-butikker rundt om i landet, og på nett, i uke 33 (fra 11. august).

- Never Denim Collection er et naturlig skritt videre for å utvikle vår allerede populære jeanskolleksjon ytterligere. Kolleksjonen er skapt i samme ånd som jeansen - premium produkter til en rimelig pris. Vi føler at kolleksjonen personifiserer den «Skandinaviske looken», og at den fyller et tomrom i markedet, sier Høgsted.

Høstkolleksjonen består av 60 ulike plagg, og looken skal være feminin, med hint av det maskuline og «snitt med attitude».

Blant nøkkelplaggene er ytterplagg i ull, skinn og kashmir, store, strikkede gensere og cardigans, kjoler og topper i silke, blyantskjørt, samt skjorter og ulike t-skjortemodeller.

Prisene skal ligge fra 199 kroner og opp til 2499 kroner for yttertøy

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer