HØSTEN 2015: Sjekk trendene fra New York Fashion Week for høsten 2015. Foto: All Over Press
HØSTEN 2015: Sjekk trendene fra New York Fashion Week for høsten 2015. Foto: All Over Press Vis mer

New York Fashion Week

New York Fashion Week: Høydepunkter fra dag 1

Vi har funnet høsttrendene for 2015.

Publisert

STYLEMAG.NO: Vi venter fremdeles på at våren skal komme, men visningene for høst/vinter 2015 er i gang for fullt!

Hvis du skal rydde skapet ditt og kvitte deg med vinterklærne, kan det være lurt å se på hvilke trender som kommer til høsten.

Kanskje er du litt usikker på om du kommer til å bruke den genseren, buksen eller skoene igjen? Det er mye mulig skapet ditt er fullt av trender til høstsesongen!

Vi har derfor tatt for oss hver dag av New York Fashion Week, sett på alle visningene, og funnet de beste antrekkene! Her kommer høydepunktene fra dag 1:

Coach

Jakken: Når man ser disse herlige jakkene til Coach begynner man nesten å glede seg til høsten. Flere av antrekkene bar mye preg av svart og hvitt, men de nydelige fargene på jakkene gjorde looken superfresh.

Halsen: Flere av modellene hadde tørkler i halsen eller en høyhalset genser. En trend vi så mye av denne vinteren også!

Skoene: Coach valgte svarte boots til de fleste antrekkene, men noen av jentene hadde flate sko på seg i en metallisk farge med detaljer foran.

NYFW: Coach AW15. Foto: All Over
NYFW: Coach AW15. Foto: All Over Vis mer

NYFW: Coach AW15. Foto: All Over
NYFW: Coach AW15. Foto: All Over Vis mer

BCBG Max Azria

Strikk: De strikkede høyhalserne kan du godt ta vare på. De er kommet for å bli en stund til. Ikke bare tenk gensere, men let gjerne etter kjoler med høy hals til høsten!

Fargene: Dette er kolleksjonen for dere som ikke er så glade i å bruke sterke farger. Dype lillatoner, vinrødt, marineblått, grått, brunt og hvitt. Kjør på med lag på lag til høsten! Både med tanke på plagg og farger.

Skoene: De lårhøye bootsene så vi også i vinter. BCBG Max Azria valgte å bruke disse til mange av antrekkene, både i svart og brunt.

NYFW: BCBG Max Azria AW15. Foto: All Over
NYFW: BCBG Max Azria AW15. Foto: All Over Vis mer

NYFW: BCBG Max Azria AW15. Foto: All Over
NYFW: BCBG Max Azria AW15. Foto: All Over Vis mer

Tome

Rent: Stilen Tome hadde gått for denne gangen var klassisk, men samtidig i den androgyne verden, noe som også var en hit AW14-sesongen. Som du ser får ett plagg snakke for seg: den store vesten, den oransje jakken osv..

Halsen: Også her har halsen fått fokus. Både høyhalsede gensere og kjoler, men legg merke til hvordan noen av modellene har blitt kledd i halsen.

Skoene: Coach og BCBG Max Azria gikk for boots, men Tome velger enkle, stilrene stiletter i bruntoner og noen freshe farger. Se for eksempel på det første antrekket med de oransje hælene. Årets farge!

NYFW: Tome AW15. Foto: All Over
NYFW: Tome AW15. Foto: All Over Vis mer

NYFW: Tome AW15. Foto: All Over
NYFW: Tome AW15. Foto: All Over Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer