New York Fashion Week

New York Fashion Week: Høydepunkter fra dag 2

Sjekk høsttrendene for 2015.

FRA DAG 2: Sjekk høydepunktene fra den andre dagen av New York Fashion Week.
FRA DAG 2: Sjekk høydepunktene fra den andre dagen av New York Fashion Week. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Kolleksjonene for høst/vinter 2015 er i gang i New York og vi gir deg trendene!

LES OGSÅ: New York Fashion Week: Høydepunkter fra dag 1

Butikkene begynner å få inn vårvarene, derfor må klærne fra vinteren bort. Kanskje du finner neste sesongs trender på salg i butikkene akkurat nå! 

Vi har derfor tatt for oss hver dag av New York Fashion Week, sett på alle visningene, og funnet de beste antrekkene slik at du allerede i dag kan lete etter høstgarderoben! Her kommer høydepunktene fra dag 2:

Wes Gordon

Jakken: Vi fikk se noen fantastiske høstjakker allerede etter første dag av Fashion Week, men flere skal det bli! I denne kolleksjonen finner du korte dressjakker, lengre kåper i ulike stofftyper, og de tjukkere høstjakkene som bildet nederst til venstre viser.

Fargene: Wes Gordon velger, som mange andre, å sende en ganske så fargeløs kolleksjon ned catwalken. Men det trenger nødvendigvis ikke være negativt. Her får plaggene vise seg frem med sine spennende konstruksjoner og fine stoffer. Legg merke til buksen øverst til høyre, jakken nederst i midten, og måten skjørtet øverst til venstre er konstruert.

Skoene: De sorte bootsene så vi mye av første dagen, og Wes Gordon går for det samme. Enten det er med hæl eller i en flatere, mer maskulin versjon.

NYFW: Wes Gordon AW15. Foto: All Over
NYFW: Wes Gordon AW15. Foto: All Over Vis mer

NYFW: Wes Gordon AW15. Foto: All Over
NYFW: Wes Gordon AW15. Foto: All Over Vis mer

Jason Wu

Fargene: Bare se på den nydelige khaki-fargen! Dette så vi også på SS15-visningene til blant annet Sonia Rykiel, Marc Jacobs og Gucci. Legg merke til det superfine skinnskjørtet øverst i midten. En av de store trendene i høst var den kamelfargede kåpen, og Jason Wu tar den med videre. Her kombinert med en nydelig rødfarge og skinnskjørtet i svart.

Tilbehøret: Jason Wu viste noen lekre vesker og flere av plaggene hadde fått et belte i midjen, men det som sto i fokus var pelsene som mange av modellene bar. Det kunne vi se på jakkene, kjolene og kåpene til Jason Wu. En kolleksjon som Daily Mail beskrev som «glamorøs og sexy.»

Skoene: Hvis det er noe vi skal klare å kopiere til høsten er det skoene i denne kolleksjonen. Svarte ankeltstøvletter og stiletter finner vi overalt! Og det til en billig penge.

NYFW: Jason Wu AW15. Foto: All Over
NYFW: Jason Wu AW15. Foto: All Over Vis mer

NYFW: Jason Wu AW15. Foto: All Over
NYFW: Jason Wu AW15. Foto: All Over Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer