New York Fashion Week

New York Fashion Week: Høydepunkter fra dag 2

Sjekk høsttrendene for 2015.

FRA DAG 2: Sjekk høydepunktene fra den andre dagen av New York Fashion Week.
FRA DAG 2: Sjekk høydepunktene fra den andre dagen av New York Fashion Week. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Kolleksjonene for høst/vinter 2015 er i gang i New York og vi gir deg trendene!

LES OGSÅ: New York Fashion Week: Høydepunkter fra dag 1

Butikkene begynner å få inn vårvarene, derfor må klærne fra vinteren bort. Kanskje du finner neste sesongs trender på salg i butikkene akkurat nå! 

Vi har derfor tatt for oss hver dag av New York Fashion Week, sett på alle visningene, og funnet de beste antrekkene slik at du allerede i dag kan lete etter høstgarderoben! Her kommer høydepunktene fra dag 2:

Wes Gordon

Jakken: Vi fikk se noen fantastiske høstjakker allerede etter første dag av Fashion Week, men flere skal det bli! I denne kolleksjonen finner du korte dressjakker, lengre kåper i ulike stofftyper, og de tjukkere høstjakkene som bildet nederst til venstre viser.

Fargene: Wes Gordon velger, som mange andre, å sende en ganske så fargeløs kolleksjon ned catwalken. Men det trenger nødvendigvis ikke være negativt. Her får plaggene vise seg frem med sine spennende konstruksjoner og fine stoffer. Legg merke til buksen øverst til høyre, jakken nederst i midten, og måten skjørtet øverst til venstre er konstruert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer