Irriterende frisørkunder

Ni uvaner frisøren skulle ønske vi sluttet med

Oi, og vi som trodde det var innafor.

IRRITERENDE FRISØRKUNDER: Det er mange uvaner frisørene skulle ønske at vi sluttet med. Noen av dem overrasket oss. FOTO: NTB
IRRITERENDE FRISØRKUNDER: Det er mange uvaner frisørene skulle ønske at vi sluttet med. Noen av dem overrasket oss. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Å gå til frisøren er en luksus for mange. Tenk, nå skal frisøren gi deg herlig forpleining og sørge for at du skinner fra din aller beste side. Litt hodebunnsmassasje? Ja takk! En kur, kanskje? Hvorfor ikke! Ja, kanskje mesteren med saksen til og med kan trylle frem en look du selv ikke hadde tenkt på, som få deg til å se både kulere og mer opplagt ut?

Det er gjerne ikke måte på forventningene våre idet frisørkappa kneppes rundt halsen på oss. Men visste du at også frisørene har visse forventninger til oss? Og at det er en del ting vi kunder gjør som faktisk får frisøren til å irritere seg, om ikke grønne, så hvert fall askeblonde?

Vi kom over en sak i magasinet Insider, og lot oss inspirere til å finne ut hva som hva som kan få frisører til å irritere seg. Etter en prat med KKs egen skjønnhetsekspert, frisør Cecilie Krogh, fant vi ut at mange av irritasjonsmomentene er overførbare også til norske forhold, enten du klipper deg hos en kjede, eller legger igjen anselige beløp hos frisørmester og kolorist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.