Nicky Hilton

Nicky Hilton (31) og James Rothschild (30) gifter seg på Kensington Palace

Hotellarvingen skal bære kjole fra Madde-favoritt Valentino under dagens store begivenhet.

GIFTER SEG: Nicky Hilton (30) og James Rothschild (30). Foto: Scanpix
GIFTER SEG: Nicky Hilton (30) og James Rothschild (30). Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Fredag 10. juli, i fantastiske omgivelser på selveste prinsesse Dianas gamle bosted – Kensington Palace, forenes to mektige familier, når lillesøster til partydronning Paris Hilton - Nicky Hilton (31) gifter seg med James Rothschild (30), som er sønn av en av Europas mest kjente bankfamilier.

LES OGSÅ: Jon Niklas Rønning, Levi Henriksen og Ørjan Burøes kjærlighetserklæringer til sine kjærester

Kjole til 500.000 kroner

Bruden skal ifølge Daily Mail ha gjort som prinsesse Madeleine av Sverige og plukket ut en brudekjole fra selveste Valentino. 

VALENTINO: Prinsesse Madeleine giftet seg i en brudekjole signert Valentino i 2013.
VALENTINO: Prinsesse Madeleine giftet seg i en brudekjole signert Valentino i 2013. Vis mer

Og kjolen skal ha en prislapp på godt over 500.000 kroner, skriver nettsiden. 

- Jeg har drømt om å få denne designeren til å lage brudekjolen min siden jeg var en liten pike, skal Nicky ha uttalt.

Og ifølge kilder skal kjolen være tradisjonell, men «helt magisk».

-  Så mange bruder ønsker kjoler som er avant garde, voldsomt moderne og moteriktige. Jeg liker å holde meg til ting som funker, skal bruden ha fortalt.

Men en kjole til 500.000 er nok bare småplukk for Hilton-søsteren, som er arving til en av verdens største hotellkjeder.

FORLOVET SEG I PARIS: Nicky la ut et bilde av forlovelsesringen foran Eiffeltårnet i den franske hovedstaden. Foto: wenn.com
FORLOVET SEG I PARIS: Nicky la ut et bilde av forlovelsesringen foran Eiffeltårnet i den franske hovedstaden. Foto: wenn.com Vis mer

Forlovelsesringen og de celebre gjester

Forlovelsesringen hennes, som er en åtte karat diamantring, skal angivelig ha en verdi på over 10 millioner kroner, og med Nickys mamma Kathy som «bryllupsplanlegger» er det ventet store ting av festlighetene.

RINGEN: Forlovelsesringen til Nicky Hilton skal være åtte karat diamant, med en prislapp på over 10 millioner kroner.  Foto: Splash News
RINGEN: Forlovelsesringen til Nicky Hilton skal være åtte karat diamant, med en prislapp på over 10 millioner kroner. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Bar smykker verdt over 50.000 kroner

For ikke å snakke om gjestene – som kommer fra alle verdens hjørner.

I tillegg til storesøster Paris Hilton, som skal være brudepike, vil flere av Nickys kjendisvenner delta, deriblant flere celebriteter fra film- og underholdningsbransjen, i tillegg til flere kjente mote- og finanspersonligheter.

Nickys mamma Kathy skal tidligere i år ha arrangert et storstilt forlovelsesparty for paret, hvor også flere berømtheter deltok – deriblant skribent Jay McInery, arving Anne Hearst, prinsesse Yasmin Agfa Khan, som er datter av skuespiller Rita Hayworth og prins Aly Khan, milliardæren og forretningsmannen David Koch og Forbes moteskribent Bettina Zilkha.

LES OGSÅ: Stjernespekket oppmøte på visningen til Dior

«Kjærlighet ved første blikk»

BRUDEPIKE: Storesøster Paris Hilton (34). Foto: wenn.com
BRUDEPIKE: Storesøster Paris Hilton (34). Foto: wenn.com Vis mer

Ifølge kilder Daily Mail har snakket med skal bryllupet holdes i The Orangery, som er et selskapslokale i slottshagen på Kensington Palace. Og rommet – som tar 300 gjester, skal være dekket av kremfargede roser, etter brudens ønsker.

Ifølge Us Weekly ble det The Orangery bygget i 1704 til ære for dronning Annes appelsintrær, og er et svært ettertraktet bryllupslokale.

Nicky møttes James i 2011 i bryllupet til Formula One-arving Petra Ecclestone og James Stunt. Ifølge hotellarvingen var det «kjærlighet ved første blikk».

31-åringen, som de siste årene har bygget seg opp et navn gjennom flere designsamarbeid – både innen sminke, smykker og klær, har imidlertid ikke en helt plettfri bakgrunn når det kommer til forhold og var en svært kort periode gift med bankmannen Todd Meister.

De to ble smidd i hymens lenker under en fuktig kveld i Las Vegas, men fikk ekteskapet annullert etter kun 8 uker.

SNART GIFT: James Rothschild og Nicky Hilton. Foto: SipaUSA
SNART GIFT: James Rothschild og Nicky Hilton. Foto: SipaUSA Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer