Loius Vuitton

Nicolas Ghesquière tar over for Marc Jacobs i Louis Vuitton

Etter at designer Marc Jacobs forlot sin rolle som sjefsdesigner hos det luksuriøse motehuset Louis Vuitton har moteverden ventet i spenning på hvem som skulle ta over jobben. Nå har Loius Vuitton funnet sin mann - Nicolas Ghesquière.

Publisert
Sist oppdatert
Nicolas Ghesquière tar over for Marc Jacobs i Louis Vuitton

NY DESIGNER: Nicolas Ghesquière (til venstre) tar over rollen som sjefdesigner Louis Vuittons kvinnekolleksjoner etter at Marc Jacobs gikk ut av stillingen tidligere i høst. Foto: Karim Dasil, All Over.

Rett etter Louis Vuittons visning av vår- og sommerkolleksjonen for 2014 i oktober ble det kunngjort at designer Marc Jacobs skulle fratre sin rolle som sjefdesigner for kvinnekolleksjonene i merket, etter 16 år i jobben. Nå er det kunngjort at 42 år gamle Nicolas Ghesquière tar over jobben.

Les også: Disse har en prisforskjell på 17.250 kroner

Ghesquière har tidligere jobbet som designer hos motehuset Balenciaga siden 1995, før han meldte sin avskjed fra merket i november i fjor. 

 - Vi er henrykt over å ønske velkommen et av dagens største talenter, Nicolas Ghesquière. Han bringer med seg en moderne, kreativ visjon til våre kvinnekolleksjoner, kunngjorde Loius Vuitton Masion.

 - For meg har Louis Vuitton har alltid vært et symbol på ultimat luksus, innovasjon og utforskning.  Jeg er veldig beæret av ansvaret jeg er betrodd med, og stolt over å bli med i historien til dette flotte motehuset. Vi deler felles verdier og visjon, og jeg gleder meg til å bli med på laget. Sammen skal vi bygge fremtiden for merkevaren og samtidig bevare dens dyrebare arv, sa Nicolas Ghesquière.

I mars vil vi for første gang se hva Ghesquière kan bidra med i Louis Vuitton, og vi gleder oss! 

Les også: Vi møtte Isabel Marant i Paris

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer