FORNØYD: Nicole Scherzinger nøt kjoleoppmerksomheten hun fikk under 4G-lanseringen i Storbritannia i går. Foto: All Over Press
FORNØYD: Nicole Scherzinger nøt kjoleoppmerksomheten hun fikk under 4G-lanseringen i Storbritannia i går. Foto: All Over Press Vis mer

Kjole

Nicole Scherzinger kom i Twitter-kjole

Popstjernen bar nettsamfunnets meldinger på den røde løperen.

Det amerikanske nettsamfunnet og en mikrobloggingtjenesten Twitter har utrolig nok fått seg en kjole.

Torsdag kveld på lanseringen av 4 G (den nye generasjonen mobilnett) i Storbritannia dukket nemlig eks-medlemmet av Pussycat Dolls opp i en kjole utenom det vanlige. Nemlig en Twitter-kjole.

34 år gamle Nicole Scherzinger nøt oppmerksomheten hun fikk på Battersea Power Station og strålte om kapp med sitt eget lysende antrekk.

LES OGSÅ: Slik kan Twitter hjelpe deg ned i vekt

TWITTER-KJOLE: Nicole Scherzinger hadde på seg en Twitter-kjole på lanseringen av EE 4G i London. Kjolen hadde over 2.000 LED-lys, som lyste ut Twitter-meldinger skrevet av fans i løpet av kvelden. Foto: All Over Press
TWITTER-KJOLE: Nicole Scherzinger hadde på seg en Twitter-kjole på lanseringen av EE 4G i London. Kjolen hadde over 2.000 LED-lys, som lyste ut Twitter-meldinger skrevet av fans i løpet av kvelden. Foto: All Over Press Vis mer

Lyste opp Twitter-meldinger

Haute couture-kjolen var laget av åtte meter fransk silkechiffon, og hadde ikke mindre enn 500 Swarovski-krystaller. I tillegg hadde den over 2.000 LED-lys, som lyste ut Twitter-meldinger skrevet av fans i løpet av kvelden, ifølge Daily Mail.

Alt Twitter-brukerne trengte gjøre, var å sende en Twitter-melding via @EE and #tweetthedress, så dukket meldingen opp på Nicoles kjole.

Se kjolen her:


LES OGSÅ: Twitter gjør deg umoralsk

Skrøt på Twitter

Selvsagt skrøt Nicole selv av kjolen på Twitter: «Jeg har blitt spurt om jeg kan ha på meg UKs første Twitter-kjole i kveld for @EE Launch Party @BatterseaPowerStation #tweetthedress Så SPENT!»

Twitter-kjolen var designet av det interaktive motedesignbyrået Cute Circuit, som også kan skryte av å ha Katy Perry og U2 på kundelisten.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: