Nike Brand Store

Nike Store åpner butikk med tre etasjer i Oslo

Shoppingmulighetene i hovedstaden blir større og større.

ÅPNER I OSLO: Nike Brand Store er på plass i Karl Johan 21. juli. Foto: AFP
ÅPNER I OSLO: Nike Brand Store er på plass i Karl Johan 21. juli. Foto: AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mange av oss som tar turen innom en av de gigantiske Nike-butikkene når vi er på tur i storbyer som London eller New York. Men nå blir reisetiden din til butikken betraktelig kortere når «Nike Brand Store» visstnok skal åpne i Karl Johans gate 12, 21. juli. MR Group skal ifølge Nærings Eiendom ha bekreftet nyheten gjennom en pressemelding.

Butikken kommer til å bli på hele tre etasjer og blir dermed den største Nike-butikken i Skandinavia. Det er Varner Gruppen som skal drive butikken i Oslo. Psst: Ekteparet Line og Petter Varner bak Line of Oslo og Dressmann skal kle opp den norske OL- og Paralympicstroppen til vinterlekene i PyeongChang i 2018.

Lanserte hijab

Like før kvinnedagen 8. mars lanserte også Nike «The Nike Pro Hijab». Flere utøvere har vært med i et testpanel for å bidra med innspill. Blant dem er kunstløperen Zahra Lari som skrev følgende på sin Instagramkonto: «Jeg kan ikke tro at den endelig er her!! Jeg er så glad for å vise dere «The Nike Pro Hijab»!! Så stolt over å få være med på denne reisen.» Hijaben kommer i et elastisk, pustende materiale og i tre forskjellige farger. Fra og med neste år er den ute for salg. Det blir spennende å se om den kommer til Oslo-butikken!

Nike lanserer hijab Foto: Reuters
Nike lanserer hijab Foto: Reuters Vis mer

Nok et luksusmerke på plass i sentrum

Iløpet av året som har gått, er det flere store navn som har etablert seg i Oslo sentrum. Deriblant Balenciaga, Isabel Marant og Rag & Bone. Det har også vært litt synsing om franske Saint Laurent skal åpne en butikk i Nedre Slottsgate, og i en mail til KK.no bekrefter Jessica Glantz fra Group88 at lukusmerket allerede er på plass.

LES OGSÅ: Disse butikkene åpner i Oslo

I 2016 måtte Saint Laurent finne en ny erstatning til Hedi Slimane etter at han valgte å forlate motehuset. Anthony Vaccarello er Saint Laurents nye kreative designer, noe Vogue.co.uk spådde kom til å bli ganske så sexy - noe om stemte. Du kjenner sikkert også igjen merke fra deres mange lekre vesker. Deriblant den klassiske Sac De Jour-varianten og de mindre veskene med den ikoniske YSL-logoen og dusk. Prisene er nokså stive, men det skader jo ikke å ta en titt?

HØSTKOLLEKSJON: Saint Laurent presenterer sin kolleksjon for høsten/vinteren 2017. Foto: Shutterstock
HØSTKOLLEKSJON: Saint Laurent presenterer sin kolleksjon for høsten/vinteren 2017. Foto: Shutterstock Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer