ÅPNER I OSLO: Nike Brand Store er på plass i Karl Johan 21. juli. Foto: AFP
ÅPNER I OSLO: Nike Brand Store er på plass i Karl Johan 21. juli. Foto: AFP Vis mer

Nike Brand Store

Nike Store åpner butikk med tre etasjer i Oslo

Shoppingmulighetene i hovedstaden blir større og større.

Publisert

Det er mange av oss som tar turen innom en av de gigantiske Nike-butikkene når vi er på tur i storbyer som London eller New York. Men nå blir reisetiden din til butikken betraktelig kortere når «Nike Brand Store» visstnok skal åpne i Karl Johans gate 12, 21. juli. MR Group skal ifølge Nærings Eiendom ha bekreftet nyheten gjennom en pressemelding.

Butikken kommer til å bli på hele tre etasjer og blir dermed den største Nike-butikken i Skandinavia. Det er Varner Gruppen som skal drive butikken i Oslo. Psst: Ekteparet Line og Petter Varner bak Line of Oslo og Dressmann skal kle opp den norske OL- og Paralympicstroppen til vinterlekene i PyeongChang i 2018.

Lanserte hijab

Like før kvinnedagen 8. mars lanserte også Nike «The Nike Pro Hijab». Flere utøvere har vært med i et testpanel for å bidra med innspill. Blant dem er kunstløperen Zahra Lari som skrev følgende på sin Instagramkonto: «Jeg kan ikke tro at den endelig er her!! Jeg er så glad for å vise dere «The Nike Pro Hijab»!! Så stolt over å få være med på denne reisen.» Hijaben kommer i et elastisk, pustende materiale og i tre forskjellige farger. Fra og med neste år er den ute for salg. Det blir spennende å se om den kommer til Oslo-butikken!

Nike lanserer hijab Foto: Reuters
Nike lanserer hijab Foto: Reuters Vis mer

Nok et luksusmerke på plass i sentrum

Iløpet av året som har gått, er det flere store navn som har etablert seg i Oslo sentrum. Deriblant Balenciaga, Isabel Marant og Rag & Bone. Det har også vært litt synsing om franske Saint Laurent skal åpne en butikk i Nedre Slottsgate, og i en mail til KK.no bekrefter Jessica Glantz fra Group88 at lukusmerket allerede er på plass.

LES OGSÅ: Disse butikkene åpner i Oslo

I 2016 måtte Saint Laurent finne en ny erstatning til Hedi Slimane etter at han valgte å forlate motehuset. Anthony Vaccarello er Saint Laurents nye kreative designer, noe Vogue.co.uk spådde kom til å bli ganske så sexy - noe om stemte. Du kjenner sikkert også igjen merke fra deres mange lekre vesker. Deriblant den klassiske Sac De Jour-varianten og de mindre veskene med den ikoniske YSL-logoen og dusk. Prisene er nokså stive, men det skader jo ikke å ta en titt?

HØSTKOLLEKSJON: Saint Laurent presenterer sin kolleksjon for høsten/vinteren 2017. Foto: Shutterstock
HØSTKOLLEKSJON: Saint Laurent presenterer sin kolleksjon for høsten/vinteren 2017. Foto: Shutterstock Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer