Bli Ny

Nina ble ny med KK!

Firebarnsmoren har gått ned nesten 70 kg og ønsket en klesstil som passer sin nye kropp.

BLI NY: Nina Renhardsen ble ny med KK. Foto: Astrid Waller
BLI NY: Nina Renhardsen ble ny med KK. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg ønsker meg en ny og fresh hverdagsstil! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal kle min nye kropp, og arver nå klær av min 23 år gamle datter. Etter å ha gått ned nesten 70 kg føler jeg at stilen min er ganske elendig. Jeg håper virkelig jeg kan gå herfra i dag med litt bedre selvfølelse og selvtillit. Og masse ny inspirasjon! Jeg synes det er vanskelig å finne det på egenhånd, sier Nina Renhardsen til KK.

LES OGSÅ: Se så stilig Gro (49) ble i rosatoner

I KK 29 som er ute denne uken, forteller hun at hun daglig bruker mye svart og lilla, og at hun egentlig ikke er særlig fornøyd med verken klær eller hår. Til og med håret blir farget i svart-fiolett innimellom.

Nina ble ny med KK!

- Det er faktisk syv år siden jeg var hos frisøren sist, da fikk jeg pannelugg. Dere kan gjerne klippe meg, men ikke helt kort. Jeg ønsker jo å se annerledes ut. Å kunne føle meg fin i en jobb, på reise, på kafé med venninner eller på fest. Jeg bruker rundt 15 minutter på å gjøre meg klar om morgenen og en halvtime om jeg skal ut. Jeg er mest fornøyd med øynene mine, sier Nina og fortsetter:

- Jeg lever et ganske vanlig familieliv og er aktiv ute sammen med min datter på syv år. Jeg ser på meg selv som en omsorgsfull person. Min mor sier ofte: Du er alt for snill og omsorgsfull, husk å ta vare på deg selv også! Og det skal jeg nå.

For å fremheve de vakre øynene til Nina har makeupartist Victoria Agulizoto blant annet valgt å fremheve brynene hennes langt mer. Hun nappet brynene for å løpe blikket og påførte litt øyenbrynsfarge for å fremheve formen. Slik gjør du det:

  1. Begynn med å nappe brynene i riktig vekstretning. Pass på å ikke overnappe, men prøv å følge brynets naturlige form.
  2. Legg litt skygge for å få fram brynene enda bedre. Velg farge ut fra naturfargen i håret, og med lett hånd påføres tynne strøk med hårenes vekstretning.

 

LES OGSÅ: Det verste du kan gjøre med brynene dine
LES OGSÅ: Så lang tid tar det for øyenbryn å gro ut
LES OGSÅ: KK Sminkeskole: Napping av bryn

- Må huske på å ikke bruke plagg som er for store

Stylist Cornelia Brunasso sier at det kommer til å bli en omstilling for Nina å finne klær som er rette for henne ettersom hun har gått så mye ned i vekt. 

  • Vi valgte plagg med knytedetaljer i livet, jeans i smal modell og middels høye sko til hverdags for å framheve hennes nye, flotte fasong.
  • Nina tåler masse farger, både sterke nyanser som knallrosa og rødt, men pasteller er også fint hvis hun vil gå for et roligere uttrykk.
  • Shapewear under sommerkjolen gjør at plagget faller ekstra fint.

 

Slik gjør du håret

Nina ønsket seg en ny og friskere frisyre. Derfor fikk hun klippet, kuret og glattet ut hennes naturlige krøller. Fuktighetskur til krøllete hår er kjempeviktig fordi det temmer og kontrollerer tørt hår. Få flere av frisør Nina Miljanics tips:

  • Leave in-kremer som demper brus og frisker opp krøllene er også et godt tips.
  • Vi klippet en lang og feminin bob med en lekker, tung lugg. Den svarte hårfargen ble tonet ned til en mørkebrun nyanse som blir mykere mot ansiktet hennes.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer