Nina Jarebrink:

Nina Jarebrink deler sine morgenrutiner

Kalde dusjer og engelsk ølgjær. Nina Jarebrinks morgen er ikke som alle andres.

NINA JAREBRINK: Svensk-norske Nina Jarebrink er designeren bak det glamorøse klesmerket Nina Jarebrink of Sweden. Hun er opptatt av at glamour ikke bare hører de spesielle anledninger til. FOTO: Polhem PR
NINA JAREBRINK: Svensk-norske Nina Jarebrink er designeren bak det glamorøse klesmerket Nina Jarebrink of Sweden. Hun er opptatt av at glamour ikke bare hører de spesielle anledninger til. FOTO: Polhem PR Vis mer
Publisert

Svensk-norske Nina Jarebrink er designeren bak det glamorøse klesmerket Nina Jarebrink of Sweden. Hun er opptatt av at glamour ikke bare hører de spesielle anledninger til, noe som ikke bare er et slagord («everyday glamour»), men også en livsstil.

- Vekkerklokken min ringer 06:00. Åtte av ti ganger blir det snooze-knappen til klokken syv, men det er tanken som teller!

VEKKERKLOKKEN RINGER SEKS: ... men det blir fort så Nina Jarebrinker trykker på slumre-knappen fram til 7. Foto: Malin Gaden
VEKKERKLOKKEN RINGER SEKS: ... men det blir fort så Nina Jarebrinker trykker på slumre-knappen fram til 7. Foto: Malin Gaden Vis mer

Dagens viktigste måltid må ned før hun forlater hjemmet, og også frokosten kommer med et hint av glamour.

- Jeg må ha ordentlig frokost med grøt, smörgås, juice og you name it. Jeg klarer ikke fungere uten, innrømmer hun.

LES OGSÅ: Ny trend: Nå skal gifteringen sitte under huden

Vel fremme på kontoret kjører hun i gang med en workout fra Sats Online - dersom hun ankommer i noenlunde riktig tid og humøret er på topp. Showrommet til Nina Jarebrink har alt det nødvendige treningsutstyret, som TRX-slynge, vekter, matter og pilatesballer. I følge henne selv er det et merkelig syn som møter forbipasserende på morgenkvisten.

- Etter trening tar jeg en stor shot med engelsk ølgjær, som smaker FY men er veldig bra for deg - etterfulgt av en smoothie som faktisk smaker godt, forteller Nina.

Velværerutinene fortsetter i showrommets mini-spa, nemlig dusjen som er full av grønne planter, levende lys og spamusikk. Arbeidsdagen skåles inn med deres egenproduserte juice.

- Hvilke beautyrutiner gjennomfører du hver morgen?

- Jeg vasker først ansiktet med varmt vann, og avslutter med kaldt vann for å lukke porene. Jeg kjører også full face focus, med rens, skrubb, maske to ganger i uken, øyekrem, dagkrem, og til sist men ikke minst, krem med solfaktor! Alt dette er viktig for meg, for da kjenner jeg meg klar til å face the day. Er ansiktet våkent er resten av kroppen det også!

Trikset med iskaldt vann etter det varme, er også effektiv i dusjen de dagene hun føler seg litt groggy og lite fresh når hun våkner.

- Det får i gang blodomløpet og energiflyten i kroppen, og er både grusomt og herlig på en gang!

- Har du et skjønnhetsprodukt du er helt avhengig av?

- Rød leppestift. Jeg sminker meg nesten ikke, og bruker aldri maskara, men leppene er med!

- Hvordan er morgenrutinene dine i helgene?

- I helgene prøver jeg alltid å sove ut, men det går så klart ikke når man først har mulighet. Jeg spiser også en stor frokost, gjerne med pannekaker, vafler og lignende! Jeg kommer meg også som regel ut på tur, det gjør jeg hver helg med få unntak.

LES OGSÅ: Disse personene er ekstra utsatt for store porer i ansiktet

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer