Ofw 2011

Noe har skjedd med Mette-Marit

- Hun er fantastisk og bare helt skjønn.

STILFORVANDLING: Kronprinsessen avbildet i (f.v) 2002 i beige langermet topp og langt skjørt, 2004 i hvite herrebukser og matchende bluse, 2010 i asymmetrisk gallakjola med rosa belte - og i 2011 i sjokkrosa kjole med nude sandaler til. Foto: All Over Press
STILFORVANDLING: Kronprinsessen avbildet i (f.v) 2002 i beige langermet topp og langt skjørt, 2004 i hvite herrebukser og matchende bluse, 2010 i asymmetrisk gallakjola med rosa belte - og i 2011 i sjokkrosa kjole med nude sandaler til. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem mener du er Norges best kledde kvinne?

Hvem synes du er Norges best kledde kvinne?Dette spørsmålet stilte vi den norske motefiffen under åpningen av Oslo Fashion Week. Navn som Monteé-bassist Maya Vik, programleder/modell/DJ Charlotte Thorstvedt, modell og it-jente Hege Golf og programleder Jenny Skavlan var selvfølgelige kandidater.Mer overraskende var det kanskje at kronprinsesse Mette-Marit ble nevnt. Av to kjente moteeksperter. SE OGSÅ: Her får Mette-Marit det til

Storm og Ellens nr.1

Kongelige er kanskje kjent for å være litt vel tradisjonelle og klassiske i klesveien. Knelange drakter og tilkneppede bluser roper ikke akkurat «siste skrik». Det er kanskje derfor ekstra spesielt at Mette-Marits navn blir nevnt i samme åndedrag som de ovennevnte trendskaperne. Men det er noe som har skjedd med kronprinsessen i løpet av det siste året. Kronprinsessen er etter hvert blitt en mester i å balansere det klassiske med det trendy, ifølge Storm Pedersen, stylist og Top Model-coach, og Ellen Arnstad, forlagsredaktør i Aller Media Norge og tidligere sjefredaktør i HENNE. (Artikkelen fortsetter under bildet.)

- Har begynt å løsne mer

- Jeg mener Mette-Marit er Norges best kledde kvinne. Hun er fantastisk og bare helt skjønn, sier Storm Pedersen til KK.no.- Det er veldig mange godt kledde kvinner i Norge, men hun er unik. Hun har en veldig sofistikert stil, og i det siste har hun begynt å løsne mer. - Det kan man lære av. Du trenger ikke å gå med lang jerseykjole og hatt for å være et stilikon, poengterer han.(Artikkelen fortsetter under bildet.)

- Tør å vise mer hud

Ellen Arnstad, mangeårig redaktør i motemagasinet HENNE, er enig. - Definitivt Mette-Marit. Hun har vist en enorm teft, spesielt det siste året, mener Arnstad. - Jeg synes Mette-Marit har blomstret opp. Nå tør hun å bruke mer farger, hun tør å vise mer hud, og hun våger å gjøre mer med hår og make up. - Hun tør å synes mer, rett og slett, oppsummerer Arnstad. Se noen av Mette-Marits antrekk gjennom årene her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer