Kim Kardashian

– Noe jeg ikke vil se kona mi, og definitiv ikke døtrene mine, gjøre for å selge produkter

Kanye West kritiserer eks-kona Kim Kardashians «overseksualiserte» reklamebilder.

KASTER SKYGGE: Kanye West kritiserer eks-kona Kim Kardashian i et nytt intervju. FOTO: NTB.
KASTER SKYGGE: Kanye West kritiserer eks-kona Kim Kardashian i et nytt intervju. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

At Kanye West og Kim Kardashian ikke har det beste forholdet etter at de to skilte lag, står klart for de aller fleste.

Og det kan virke som om han benytter enhver anledning til å kaste skygge på eks-kona. I et nylig intervju på Fox News tar han bladet fra munnen hva angår hennes solution wear-merke Skims.

– Jeg hadde store problemer med bildene til Skims, fortalte 45-åringen i intervjuet.

«OVERSEKSUALISERT»: Kanye West mener Kim Kardashian kampanjebilder for Skims er for mye av det gode. FOTO: Instagram.
«OVERSEKSUALISERT»: Kanye West mener Kim Kardashian kampanjebilder for Skims er for mye av det gode. FOTO: Instagram. Vis mer

– Jeg følte det var mye bilder som var altfor seksualisert og ting som jeg ikke ville se min kone, og definitivt ikke døtrene mine, gjøre i fremtiden for å selge produkter.

At West spilte en nøkkelrolle i å få Kims merke opp å stå tilbake i 2019 da de to fortsatt var sammen, er ingen hemmelighet. Hun skal selv ha kalt ham for merkets ghost kreative leder, og kreditert ham for å tegnet logoen, hente inn fotografer og modeller og til og med ha hatt en finger med i spillet hva gjelder forpakningen, skriver nettstedet Page Six.

LANGER UT: Han har selv fått massiv kritikk etter sjokkvisning i Paris. Nå langer han ut mot eks-kona Kim Kardashian. FOTO: NTB.
LANGER UT: Han har selv fått massiv kritikk etter sjokkvisning i Paris. Nå langer han ut mot eks-kona Kim Kardashian. FOTO: NTB. Vis mer

– Jeg måtte bruke mine kontakter innen moteverdenen for å etablerte Kim slik at fasjonable folk ville si; «Jeg vil ha på meg Kims merke», forteller han i intervjuet.

Heller ikke da hun kastet klærne i en legendarisk fotoshoot for Interview magazine var West spesielt imponert.

INGEN KOMMENTAR: Kim Kardashian har foreløpig ikke kommentert eks-mannens kritikk. FOTO: NTB.
INGEN KOMMENTAR: Kim Kardashian har foreløpig ikke kommentert eks-mannens kritikk. FOTO: NTB. Vis mer

– Kim er kristen, men hun har folk som vil at hun skal gå til Interview magazine med rumpa ute mens hun er en 40-og-noe år gammel mangemilliardær med fire svarte barn. Og det er sånn moteverdenen ønsker å fremstille henne, sier West.

Kim Kardashian har foreløpig ikke svart eks-mannen på hans utspill. Hun skal heller ikke ha kommentert tilbakeslaget som kom da West sendte modeller iført t-skjorter med påskriften «White Lives Matter» nedover catwalken i Paris nylig.

LIKTE IKKE: Kanye West digget ikke dette coveret som eks-kona Kim Kardashian gjorde for Interview magazine. FOTO: faksimile.
LIKTE IKKE: Kanye West digget ikke dette coveret som eks-kona Kim Kardashian gjorde for Interview magazine. FOTO: faksimile. Vis mer

Det har imidlertid store deler av motebransjen som har fordømt stuntet.

Det var i mars i år at det ble klart at Kim Kardashian og Kanye West skulle gå fra hverandre. Da hadde de vært gift i seks år.

De to har fire barn sammen, døtrene North West (9) og Chicago West (4) og sønnene Saint West (6) og Psalm West (3).

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer