Hvordan Få Volum I Håret

- Noen sliter med å få volum i håret på grunn av feil bruk av produkter og feil valg av frisyre

Men ifølge frisøren er det flere triks du kan prøve for å få et fyldig hår!

VOLUM: Flere nordiske jenter sliter med å få volum i håret. Siri Myhre, artistic stylist og eier Kutt Frisør på Grünerløkka i Oslo, gir deg sine beste tips for å skape liv i et flatt hår.  Foto: Shutterstock / photoagent
VOLUM: Flere nordiske jenter sliter med å få volum i håret. Siri Myhre, artistic stylist og eier Kutt Frisør på Grünerløkka i Oslo, gir deg sine beste tips for å skape liv i et flatt hår. Foto: Shutterstock / photoagent Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Volum i håret er noe flere av oss ønsker seg, selv om det ikke alltid er så lett. Mange av oss har et typisk nordisk hår med mange hårstrå som lett kan falle sammen. Du har kanskje klart å skape volum på badet, men når du går hjemmefra tar det ikke lang tid før du oppdager at håret som du hadde jobbet så hardt med er helt flatt og livløst. Da er du ikke alene!

Heldigvis finnes det noen enkle og smarte triks for å gi lokkene et løft, skal vi tro Siri Myhre, artistic stylist og eier Kutt Frisør på Grünerløkka i Oslo. Ifølge Myhre kommer det an på hvilken type hår du har - om du lett kan skape volum eller ikke. 

- Enkelte kan slite med å få volum i hår og hodebunn på grunn av feil bruk av produkter og feil valg av frisyre. Har man høy talgproduksjon vil håret naturlig klappe sammen mye fortere. Fine tynne hår kan også trenge litt mer hjelp ved produkter enn hva et tykkere hår trenger, forteller hun til KK.no. 

LES OGSÅ: 4 frisyrer som får håret til å se tjukkere ut

Styr unna produkter med mye olje  

Hvilken type sjampo og balsam du bruker kan også ha påvirkning på volumet i håret. Og det kan kanskje høres litt rart ut, men hår- og hodebunnekspert for kjendisene, Philip B., anbefaler deg å bruke balsam før sjampo. Han har tidligere uttalt til KK.no at det å endre rekkefølgen du vasker håret i, kan bidra til mer volum og et livligere hår.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer