Moteuke

Nordmann bak moteuke-hype i New York

Vil du vite om alt som skjer under moteuken? Norske Marius Troy står bak Faces of NYFW - en side tatt i bruk av blant andre Victoria Beckham og Cara Delevingne.

Nordmann bak moteuke-hype i New York
Publisert
Sist oppdatert

Går du inn på Faces of NYFW er det litt som å være i New York under moteuken, selv om du sitter godt plantet i kontorstolen hjemme i Norge.

Via et par ulike hashtagger som #fonyfw og #nyfw mates bilder fra Twitter og bildedelingstjenesten Instagram ut på siden 24 timer i døgnet.

Stjerner som Victoria Beckham og toppmodell Cara Delevingne er noen som bidrar med bilder på siden, som er skapt av en vaskeekte nordmann.

Norske Marius Troy har slått seg opp i storbyen etter at han flyttet dit som 25-åring. I 2009 startet han nettsiden Ben Trovato - en side for å vise frem arbeidet til fotografer. Sist ut er altså Faces of NYFW - der du får se det som skjer backstage, på catwalken, den røde løperen og mye mer.

Nordmann bak moteuke-hype i New York

Nettsiden faces of NYFW har fått ros for idé og design siden den ble lansert i februar 2012. Foto: Privat

Nordmann bak moteuke-hype i New York

LEVENDE BLOGG: Et lite glimt i bildene du finner på nettsiden. Foto: skjermdump

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer