Stylemag

Norges beste bloggere feiret nye STYLEmag

Et knippe av Norges beste bloggere og fineste fashionistaer startet dagen fresht med frokostfest for å feire den nye utgaven av STYLEmag. Se bildene fra festen her!

Norges beste bloggere feiret nye STYLEmag
Publisert
Sist oppdatert

På Joe & The Juice på Steen & Strøm Magasin i Oslo ble det en fresh start på dagen da noen av Norges beste bloggere og moteelskere feiret den nyeste utgaven av STYLEmag. Toppbloggere som Camilla Pihl, Lene Orvik, Monique Lund og Linn Seljeset var blant gjestene som feiret sammen med STYLEmag-redaksjonen.

Se bildene fra lanseringsfesten under.

SVART/HVITT: STYLEmag-blogger Monique Lund og blogger Hao Vu matchet i sine ensfargede antrekk i svart og hvitt. Foto: Ole Martin Halvorsen.

FASJONABEL GJENG: STYLEmag-blogger Annabel Rosendahl, Linn Seljeset bak bloggen Fashionjunkiie, og toppblogger Lene Orvik feiret den nye utgaven av STYLEmag på Joe & The Juice på Steen & Strøm Magasin. Foto: Ole Martin Halvorsen.

VÅRFIN: KKs moteredaktør Silje Pedersen strålte på festen i lekkert vårantrekk. Foto: Ole Martin Halvorsen.

SMÅ FASHIONISTAER: STYLEmag-blogger Line Langmo og Ann Christin Larsen tok med seg sine små og startet dagen med motefrokost. Foto: Ole Martin Halvorsen. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer