Oslo Fashion Week

Norges heteste motepar

Er de rett og slett vårt eget svar på Brad og Angelina?

SUPERTRENDY: Andreas Holzweiler og Maria Skappel er uten tvil motebransjens mest trendy par. Hun er designer, og han driver Holzweiler Agenturer - i tillegg til at de har laget en smykkekolleksjon sammen. Foto: Per Ervland
SUPERTRENDY: Andreas Holzweiler og Maria Skappel er uten tvil motebransjens mest trendy par. Hun er designer, og han driver Holzweiler Agenturer - i tillegg til at de har laget en smykkekolleksjon sammen. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Under moteuken i august i fjor imponerte designer Maria Skappel stort med sin debutkolleksjon. I kveld var hun tilbake i moterampelyset, denne gangen på den røde løperen sammen med kjæresten Andreas Holzweiler - som også livnærer seg i samme bransje.

Avslappet, men fantastisk

- De er uten tvil et flott par. I den grad vi noen gang kommer til å få et svar på Brad og Angelina her hjemme er disse et hett tips. De er kanskje ikke så kjent for folk flest ennå, men det kan raskt endre seg. Her beviser de at det går an å kle seg behagelig og casual på den røde løperen, og samtidig se fantastisk ut, sier motejournalist i KK.no, Kjersti Staarvik.

For nå er altså Oslo Fashion Week er i gang igjen, for 13. gang i historien. Åpningen består av flere deler. Blant annet får de inviterte gjestene med seg visningen til sesongens debutant, Veronica B. Vallenes, NICE Fashion hvor 20 nordiske designere viser bærekraftig mote og utdelingen av HENNE’s designerpris Nåløyet. Her er hele programmet for moteuken

Dette hadde de på seg

Maria Skappel hadde på seg kjole fra det danske merket Gestuz og jakke fra svenske Dagmar og utstrålte internasjonal moteklasse med sine enkle, men trendy antrekk. Andreas hadde på seg klær fra merker han selv representerer gjennom Holzweiler Agenturer. Se hva de andre kjendisene hadde på seg under åpningen - det var særlig én kvinne som skilte seg ut.

Moten stjernene støtter

I 2008 kom «Miniatyr», en smykkekolleksjon designet av Andreas og Maria. Smykkene er rett og slett små miniatyrbriller med etui og pusseklut, inspirert av verdens største brilleklassikere. Under lanseringen på trendstedet Grims Grenka i augst 2008, strømmet kjendisene til, blant andre Aqua-vokalist og skuespiller Lene Nystrøm, Charlotte Thorstvedt og Maria Mena.

Deretter ble det en liten pause fra rampelyset for de to, og i januar 2010 kom deres første datter til verden. Nå er de imidlertid tilbake.

Elsker undertøy fra Agent Provocateur

Den nybakte moren var så vakker på den røde løperen, at det var lett å glemme at hun hadde født for kun en måned siden.

Ifølge sin egen blogg hadde hun følt seg «som et berg i ettertid». At Andreas da hadde gått hen og kjøpt sexy undertøy fra det verdenskjente undertøysmerket Agent Provocateur til hennes første morsdag, ble derfor særlig godt mottatt.

«Andreas, min aller største kjærlighet, JEG ELSKER DEG!!» var hennes respons på motegaven.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer