Skjønnhet

Norges nye skjønnhetsmerke

Med kun 22 år på baken har norske Alexander bygget opp det rene, naturlige skjønnhetsmerket Norge har lengtet etter.

Publisert

Alexander Eggum er den unge mannen bak det nye, norske skjønnhetsmerket Alexander Sprekenhus.

Skjønnhetsproduktene inneholder naturlige ingredienser, er parabenfrie og lukter himmelsk. Alexander tar stor del i produksjonsprosessen og sitter til slutt igjen med å feste ettiketene på produktene hjemme ved kjøkkebordet. Det nyoppstartede merket så dagens lys i fjor.

UNG OG LOVENDE: Alexander Eggum er gründeren bak merket Alexander Sprekenhus. Foto: Stella Vaage

- Det hele begynte med at jeg ville eksperimentere med hvordan jeg selv kunne behandle mitt eget hår så godt som mulig. Når jeg så hvor godt det funket på meg, hadde jeg lyst til å dele dette med alle andre.  Det er stort at jeg har fått muligheten til å gjøre akkurat det, sier Alexander.

SKJØNNHETSLINJE: Skrubb, ansiktsrens, serum og fuktighetskrem er det nyeste innslaget til Alexander Sprekenhus. Foto: Thea Roll Rakeng

Hårproduktene som er basert på den eksklusive ingrediensen arganolje, var først ut på banen. Skjønnhetsprodukter som parfyme, rensemelk, fuktighetskrem og skrubb er det nyeste innslaget.

DUFT: Courage My Love er navnet på den nye parfymelinjen. Foto: Stella Vaage

- Det begynte med hårprodukter, men nå har det utvidet seg til å bli en hudpleieserie i tillegg til dufter. Vi har tatt inspirasjon fra naturen når vi utviklet hudpleieserien, og de organiske ingrediensene har en fantastisk regenererende effekt som booster hudens egen reparere og fornye seg. Det føles fantastisk på huden, og jeg er veldig glad for at jeg kan dele dette med alle som vil!

- Neste mål er å få produktene lansert internasjonalt, og i første omgang gjøres dette fra nettbutikken på nettsiden min. 

Skrevet av Thea Roll Rakeng & Stella Vaage

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer