Kate Moss

Norsk designer bak Kate Moss-kampanje

Den norske designeren, Golnaz Adham Khazei, gjør suksess i det franske merket Elevenparis, og har fått fashion-legenden Kate Moss som sesongens kampanjemodell!

Norsk designer bak Kate Moss-kampanje
Publisert
Sist oppdatert

Det franske merket Elevenparis har hatt en lang rekke med høyprofilerte navn i sine reklamekampanjer. Blant annet Iggy Pop, Lenny Kravitz og Sky Ferreira har tidligere frontet klesmerket, og i vårens kampanje er det selveste Kate Moss som frontfigurerer merket sammen med rapperen A$AP Rocky.

Les også: Rockelegende fronter norsk smykkedesign

Den norske designeren Golnaz Adham Khazei er kreativ direktør for både design, lookbooks og styling av kampanjebildene i Elevenparis. 

 - Vi har veldig lenge hatt lyst til å ha Kate Moss som frontfigur for Elevenparis, og når det endelig skjedde var det som en drøm som gikk i oppfyllelse! Hun er både elegant og rock 'n' roll -  akkurat slik jeg har lyst til å presentere denne kolleksjonen, sier Golnaz.

Golnaz var også til stede under kampanjeshooten, og har bare positive ting å si om legenden Kate Moss.

Les også: Motenorge samlet for å støtte norsk design

 - Hun var veldig avslappet og morsom, snakket i vei med alle og var utrolig hyggelig og sjarmerende. En veldig positiv overraskelse. Jeg trodde hun skulle være litt "super star", men ikke i det hele tatt! 

Plaggene Kate bærer i kampanjebildene er Kates egne utvalg fra kolleksjonen.

- Det var plagg hun følte seg bra i og som hun kunne tenke seg å gå med. Det var selvfølgelig et stor kompliment for meg som designer, forteller Golnaz. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer