Mote

Norsk for Topshop

Den store britiske kleskjeden har fått øynene opp for norske Elton & Jacobsen.

AVLYSER: Den britiske kjeden har kommet i navnestrid med Bergenskjøpmannen Baljinder Singh Pandher.
AVLYSER: Den britiske kjeden har kommet i navnestrid med Bergenskjøpmannen Baljinder Singh Pandher. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den 15. februar lanseres norske Elton & Jacobsen på Topshops butikk på Oxford Circus i London, ifølge en pressemelding fra klesgiganten.Motebutikken er en av verdens største med over 200 000 besøkende i uka.
 • Norsk mote vi elsker
 • Et springbrett

  Søstrene Åshild og Solveig Elton Jacobsen stiftet Elton & Jacobsen i 2007. De er blant annet kjent for sin futuristiske, moderne design. Duoen henter mye inspirasjon fra kunst, science-fiction og filmer.Klærne vil vises på EDIT, en såkalt pop-up-butikk som skal vise fram kolleksjoner fra en rekke nye, spennende designere fra hele verden.Topshop har vist seg å være et springbrett for unge designere og har også tidligere engasjert seg i å hjelpe unge, talentfulle designere – blant annet gjennom sponsorprogrammet «New Generation».Les mer om Elton & Jacobsen her:
 • Magisk mote

  Sci-fi-inspirert kolleksjon

  De norske søstrenes høst- og vinterkolleksjon er inspirert av sci-fi-filmen Stalker fra 1979 av den russiske regissøren Andrei Tarkovsky. Sesongens muse er sangerinnen Catherine Ringer i den franske popduoen Les Rita Mitsouko. Kolleksjonen består blant annet av klassiske jakker, skreddersydde voluminøse bukser, strukturerte skjørt og kjoler, strikkede cardigans og jerseykjoler.I Norge vil vår- og sommerkolleksjonen til Elton & Jacobsen være i salg fra slutten av februar i butikkene Freudian Kicks og Kry i Oslo og Stella Snella i Trondheim. Du kan også få tak i klærne på nettbutikken www.farfetch.com.
 • Det beste fra norsk design
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer