Mote

Norsk mote vi elsker

Lad opp til Oslo Fashion Week med vårens fineste klær fra de største norske designerne.

JAPANSK INSPIRASJON: Nydelig silkekimono fra norske Tina Hågensen, her på Merethe Pettersson hos Polhem pr-byrå - Jeg føler meg som en liten sommerfugl, sier Merethe. Info om de andre klærne finner du nederst i artikkelen. Foto: Cecilie Leganger
JAPANSK INSPIRASJON: Nydelig silkekimono fra norske Tina Hågensen, her på Merethe Pettersson hos Polhem pr-byrå - Jeg føler meg som en liten sommerfugl, sier Merethe. Info om de andre klærne finner du nederst i artikkelen. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Løse silkekjoler med broderte blomster i nostalgisk stil, buksedresser inspirert av 80-tallet og lekre it-vesker i skinn. Store sølvøredobber i folklorestil, flommende skjørt og funky jeans.Aldri har det vært mer spennende mote fra de norske designerne. Sjekk ut våre favoritter på bildene lenger ned i artikkelen.
 • Les også: det beste fra norsk design
 • Romantisk bølge

  Felles for mye av klærne er den feminine stilen. Her går det i myke snitt, blomstermotiv og søte farger som korall og pastell. Tina Hågensen har for eksempel nydelige kimono-kjoler i florlett silke med søte blomster på i sin kolleksjon. Nina Skarras kjoler, skjørt og badetøy får på sin side tankene til å fly til frodige hager, havfruer og duvende anemoner i havet.

  Rock'n roll

  Hos Elton & Jacobsen er det mørkere og røffere takter. I kolleksjonen finner man alt fra kule t-skjorter med sommerfuglmotiver til tulipanbukser i 80-tallsstil og rocka tyllskjørt.Ellers så er det mye fint hos designere som Tine Mollatt bak By Ti-Mo, Janne Haust og Line Varner fra Line of Oslo.

  Her er noen norske favoritter for vinteren, våren og sommeren:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer