ER ETT AV FEM NAVN STYLE.COM TREKKER FRAM: - Det er jo så klart superkult. Style.com er den viktigste motenettsiden med skikkelig tyngde, så å se flere bilder av meg selv var en veldig hyggelig overraskelse, sier Mustaparta selv til kk.no. Her fotografert under Oslo Fashion Week. Foto: Det Tredje Øyet
ER ETT AV FEM NAVN STYLE.COM TREKKER FRAM: - Det er jo så klart superkult. Style.com er den viktigste motenettsiden med skikkelig tyngde, så å se flere bilder av meg selv var en veldig hyggelig overraskelse, sier Mustaparta selv til kk.no. Her fotografert under Oslo Fashion Week. Foto: Det Tredje Øyet Vis mer

Blogg

Norske Hanneli (27) er hottest

Verdens mest anerkjente motenettsted har lagt sin elsk på Hanneli Mustaparta.

Publisert
Sist oppdatert
Moteblogger, fotograf og modell Hanneli Mustaparta er hot, ifølge style.com, som ansees som verdens mest anerkjente motenettsted.

- Det er jo så klart superkult. Style.com er den viktigste motenettsiden med skikkelig tyngde, så å se flere bilder av meg selv var en veldig hyggelig overraskelse, sier Hanneli Mustaparta selv til kk.no.

Spesielt utvalgt

Ifølge hennes egen blogg bytter hun på å bo i Norge og i New York. Det er der hun er blitt lagt merke til av style.com sin fotograf Tommy Ton. Han står også bak den populære motebloggen Jak & Jil, som har knipset gatemote i over et år. Det er ingen tvil om at denne mannen kan har oversikt over alt og alle som rører seg innen moteverden. På oppdrag fra style.com har han plukket ut fem personer det er verdt å legge merke til nå. Blant disse er altså norske Hanneli, som også er kjæresten til pop-musiker Espen Lind.

- Hun har et øye for det siste innen gatemote og kler seg i rare designerklær ingen andre ville ha kledd, skriver Ton om Hanneli.


Kredibel liste

Blant de andre utvalgte finner vi en russisk moteredaktør, Miroslava Duma. Ton berømmer hennes evne til å bruke klærne til sin fordel, og ikke kle seg i et designermerke fra topp til tå. En annen russisk moteredaktør er blant Tons favoritter. Anya Ziourova fra russiske Tatler er ifølge Ton dyktig på å blande den parisiske stilen med det beste fra London. Den franske stylisten, Catherine Baba, er hva en moteentusiast fantaserer om. Ton mener det spekuleres i at Marc Jacobs brukte Baba som inspirasjonen da han designet vår/sommer 2009-kolleksjonen for Louis Vuitton. Den siste på den kredible lista til Ton er casting director, Natalie Joos, som Ton mener er flink til å kombinere indie-designere med gamle skatter.

Vil ha en stemme

Hanneli er tilknyttet TEAM Modeller i Oslo og har hatt store prestisjefylte oppdrag som modell for blant annet for Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, Calvin Klein. Og selvfølgelig KK. Nå skriver hun moteblogg på både norsk og engelsk.

- Jeg jobber ikke hovedsakelig som modell lengre, jeg har tatt en god pause fordi jeg vil gjøre så mye annet og som modell har man ikke tid til annet enn jobbing og castinger. Det kribler i fingrene etter å jobbe kreativt og kunne få bruke mine egne meninger istedetfor å bare være foran kamera hvor man ikke er berettiget til å mene noe som helst. Nå konsentrerer jeg meg hovedsakelig om bloggene mine. Der kan jeg utfolde meg og få utløp for ting som opptar meg, så når style.com synes det jeg gjør er så bra at de vil skrive om det så tar jeg det som et stort kompliment.

Også omtalt tidligere

Tidligere denne måneden fulgte også Style.com Hanneli en hel dag under moteuken i Paris i høst.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer