Ofw 2011

- Norske jenter ligger et hakk foran

Snowboardess Andreas Ygre Wiig roser norske jenters klesstil.

IMPONERT: Snowboardstjerne Andreas Ygre Wiig, her sammen med kjæresten Marion Ravn, synes norske jenter kler seg best i verden. Foto: Per Ervland
IMPONERT: Snowboardstjerne Andreas Ygre Wiig, her sammen med kjæresten Marion Ravn, synes norske jenter kler seg best i verden. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Under Oslo Fashion Week er det selvfølgelig jentene som får mest oppmerksomhet på den røde løperen.

Og det er selvfølgelig vel fortjent – uansett om de kommer i sko som koster 18 kroner eller har en veske til 42.000 kroner slengt over skulderen.

OFW-gjestene med Y-kromosom er tydelig imponert de også. Ikke bare over kjendiskvinnenes klesstil, men den vanlige kvinnen på gatas.

SE OGSÅ: Disse er Norges best kledde kvinner

- Best i verden

Andreas Ygre Wiig, snowboardstjerne og kjæreste med musikkartist Marion Ravn, har reist mye rundt i verden. Men som med mye annet er «borte bra, men hjemme best».

- Jeg synes norske jenter er veldig flinke å kle seg i forhold til det jeg har sett i resten av verden, sier han til KK.no før Moods of Norway-visningen torsdag kveld.

- Det virker som om norske jenter ligger et hakk foran, mener han.

- Ekstra imponerende er det med tanke på at vi har så mange årstider her til lands. Norske jenter er flinke til å holde stilen uansett sesong, det liker jeg. Spesielt godt liker jeg høye vinterboots, røper han.

Se hva de andre Moods-gjestene hadde på seg her:


Moteekspertens dom

Også Storm Pedersen, stylist og kjent fra TV3-programmet Top Modell, har mange rosende ord.

- Norske jenter er blitt superflinke, de er mer opptatt av mote enn noen gang.

- De er blitt flinkere til å tørre mer, å skille seg ut. Hvis jeg er nødt til å påpeke noe, vil jeg gjerne framheve hvor viktig det er å føle seg vel. Det viktigste er jo ikke å følge med på trendene, men å prøve å finne din egen greie, sier han.

Og dette ønsker de seg...

Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke er selvfølgelig stor tilhenger av norske jenter han også, men ønsker inderlig at vi skal bli flinkere til å bruke ett spesielt plagg.

- Sommerkjoler! Jeg synes alle jenter burde gå i sommerkjoler så fort været tillater det. Det gjenspeiler så godt sesongen. Da vet du at det endelig er sommer. Ellers i året går det jo mye i svart og grått, da er sommerkjoler med farger helt nydelig å se.

Andre har ingen klare ønsker om hva vi skal ha på oss. Hvor fort vi får det på er viktigere.

- Dere jenter kunne kanskje bli flinkere til å bruke litt mindre tid på å kle dere, forhåpentligvis uten at det går så mye ut over resultatet, da, sier skihopper Bjørn Einar Romøren.

MER SOMMERKJOLER: Det ønsker Simen Staalnacke seg, her på OFW-åpningen med kjæresten Anne Berit Valla. Foto: Per Ervland
MER SOMMERKJOLER: Det ønsker Simen Staalnacke seg, her på OFW-åpningen med kjæresten Anne Berit Valla. Foto: Per Ervland Vis mer
MINDRE TID: Skihopper Bjørn Einar Romøren, her sammen med sin kjære Martine Remsøy, ønsker at jenter skal bruke kortere tid på å kle seg. Foto: Per Ervland
MINDRE TID: Skihopper Bjørn Einar Romøren, her sammen med sin kjære Martine Remsøy, ønsker at jenter skal bruke kortere tid på å kle seg. Foto: Per Ervland Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer