Mardou & Dean

Norske Mardou & Dean viste ny kolleksjon i sengen til Bryan Adams - her er dommen!

Eksklusive materialer, uventede kombinasjoner og unisex-plagg.

Publisert
Sist oppdatert

Etter syv visninger i Oslo og København bestemte det norske klesmerket Mardou & Dean seg for å vise sin høst- og vinterkolleksjon for 2016 i hjertet av Paris. Presentasjonen fant sted i popstjernen Bryan Adams' leilighet, hvor modellene stod henslengt i stuen hans, mens andre satt i sengen.

LES OGSÅ: Slik blir høsten hos Mardou & Dean

Leiligheten, som er designet av Tristan Auer, stod i stil til Mardou & Deans første kolleksjon. En kolleksjon bestående av harde linjer, eksklusive materialer og kombinasjoner i særklasse. Herre- og damekolleksjonen gjenspeilet hverandre ved kombinasjoner av androgyne silhuetter med sterke feminine og maskuline referanser. Kåpene og boblejakkene i kolleksjonen, som er unisex-modeller, er mine klare favoritter.

Nytt for den kommende sesongen er dessuten skibriller, som er designet i samarbeid med Kask of Sweden. Jeg synes det er kult å se at Mardou & Dean kjører sitt eget løp med sært design, samtidig som de tør å gjøre kommersielle samarbeid.

LES OGSÅ: Derfor er disse jeansene en hit

Presentasjonen føltes veldig personlig – alle gjestene måtte ta av seg på beina, modellene tok seg til rette i leiligheten, vi ble servert vin og fikk se kolleksjonen på nært hold. Musikken satt stemningen, og parallelt med presentasjonen ble den nye lookbooken til Mardou & Dean skutt i leiligheten. Med andre ord ble vi fluer på veggen – gøy, nytenkende og annerledes. Bravo!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer