Mardou & Dean

Norske Mardou & Dean viste ny kolleksjon i sengen til Bryan Adams - her er dommen!

Eksklusive materialer, uventede kombinasjoner og unisex-plagg.

Publisert
Sist oppdatert

Etter syv visninger i Oslo og København bestemte det norske klesmerket Mardou & Dean seg for å vise sin høst- og vinterkolleksjon for 2016 i hjertet av Paris. Presentasjonen fant sted i popstjernen Bryan Adams' leilighet, hvor modellene stod henslengt i stuen hans, mens andre satt i sengen.

LES OGSÅ: Slik blir høsten hos Mardou & Dean

Leiligheten, som er designet av Tristan Auer, stod i stil til Mardou & Deans første kolleksjon. En kolleksjon bestående av harde linjer, eksklusive materialer og kombinasjoner i særklasse. Herre- og damekolleksjonen gjenspeilet hverandre ved kombinasjoner av androgyne silhuetter med sterke feminine og maskuline referanser. Kåpene og boblejakkene i kolleksjonen, som er unisex-modeller, er mine klare favoritter.

Nytt for den kommende sesongen er dessuten skibriller, som er designet i samarbeid med Kask of Sweden. Jeg synes det er kult å se at Mardou & Dean kjører sitt eget løp med sært design, samtidig som de tør å gjøre kommersielle samarbeid.

LES OGSÅ: Derfor er disse jeansene en hit

Presentasjonen føltes veldig personlig – alle gjestene måtte ta av seg på beina, modellene tok seg til rette i leiligheten, vi ble servert vin og fikk se kolleksjonen på nært hold. Musikken satt stemningen, og parallelt med presentasjonen ble den nye lookbooken til Mardou & Dean skutt i leiligheten. Med andre ord ble vi fluer på veggen – gøy, nytenkende og annerledes. Bravo!

Mardou & Dean er selv veldig fornøyde med presentasjonen i Paris og de gleder seg allerede til neste sesong.

- Paris har en uendelig og fantastisk motehistorie, så det føles spesielt å vise AW16 kolleksjonen i en by hvor folk puster og lever mote. Mote blir tatt på alvor og blir sett på som en seriøs industri, det føles bra, sier designer Ingrid Bredholt til KK.no.

Darja Barannik er ekspert på mote og skjønnhet for KK.no på deltid. I tillegg driver hun sin egen blogg selvstendig og uavhengig av sin stilling i KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer