Super Bowl

Norske Peter Dundas står bak nattens Super Bowl-antrekk

Designet Mary J. Bliges antrekk til halftime-showet.

SKAPTE OVERSKRIFTER: Mary J. Blige (51) i norsk design under nattens Super Bowl-show. FOTO: NTB
SKAPTE OVERSKRIFTER: Mary J. Blige (51) i norsk design under nattens Super Bowl-show. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Var du en av de som satt oppe i natt for å få med deg Super Bowl? Den årlige mesterskapsfinalen i profesjonell amerikansk fotball er et av årets sportslige høydepunkter i USA. Det er også en av de absolutt mest sette tv-sendingene, kjent blant annet for sine såkalt halftime-show.

Foran nesten 50 millioner tv-seere var det Dr. Dre og Snoop Dogg sammen med Eminem, Mary. J Blige og overraskelsesgjesten 50 Cent og Kendrick Lamar som underholdt i pauseshowet.

Stjernelaget fikk sosiale medier til koke. Det gjorde også Eminem som til jubel fra publikum knelte inne på stadion – et nikk til NFL-spiller Colin Kaepernick som 2016 satte et kne i bakken under den amerikanske nasjonalsangen som en protest mot politivold mot svarte i USA.

Men også Mary J. Blige sitt antrekk vakte oppsikt. R&B-artisten inntok scenen søndag kveld i en bodysuit med 10 000 Swarovski-krystaller der hun fremførte hitlåtene Family Affair og No More Drama.

Drakten med matchende hansker og lårhøye støvletter er faktisk signert den norske stjernedesigneren Peter Dundas.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer