Grammy Awards

Norske Peter Dundas sto bak Beyoncés antrekk

Viste frem babymagen i spesiallagde kjoler designet av nordmannen.

GRAMMY AWARDS: Beyonces opptreden glitret litt ekstra i dette ekstravagante antrekket designet av norske Peter Dundas. Foto: AFP
GRAMMY AWARDS: Beyonces opptreden glitret litt ekstra i dette ekstravagante antrekket designet av norske Peter Dundas. Foto: AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at norske Peter Dundas i høst annonserte at han forlater motehuset Roberto Cavalli etter kun 18 måneder, har vi lurt på hva han kommer til å finne på nå. Kommer han til å finne sin plass i et nytt motehus, eller kommer han til å designe noe med sitt eget navn på? For det er ikke akkurat sånn at nordmannen står uten kunder. Noen av hans nærmeste venner er nemlig Ciara (31) og Kim Kardashian (36), så vi så ingen grunn til at dette ikke var en mulighet. Og i natt fikk vi svaret.

Nok en gang ble den røde løperen rullet ut i Los Angeles, men denne gangen var det ikke skuespillerne som skulle hedres, men musikkbransjen. Natt til mandag, norsk tid, var det nemlig klart for den storslåtte utdelingen Grammy Awards, og stjerner som Adele (28), Lady Gaga (30), Katy Perry (32) og Beyoncé (35) hadde tatt turen. Sistnevnte har vært mye i mediebildet den siste tiden (ok, la oss være ærlige - hun er det hele tiden), men denne gangen tok det virkelig helt av. Superstjernen kunne nemlig tidlig i februar avsløre på Instagram at hun og ektemannen Jay-Z venter tvillinger sammen. Fra før har de datteren Blue Ivy Carter (5) som kom til verden 7. januar 2012.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer