North (6) lånte mammas svindyre veske – gjetter du prisen?

Ikke bare er den verdifull; den er utrolig sjelden.

TRENDY: North West har hele livet blitt kledd opp i fasjonable antrekk av mamma Kim Kardashian og pappa Kanye West. Nå, som 6-åring, har hjerteknuseren selv begynt å fatte interesse for mote. FOTO: Scanpix
TRENDY: North West har hele livet blitt kledd opp i fasjonable antrekk av mamma Kim Kardashian og pappa Kanye West. Nå, som 6-åring, har hjerteknuseren selv begynt å fatte interesse for mote. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Kardashian-familien er uten tvil en av verdens mest berømte familier i dag (om ikke den aller mest berømte), og å si at de lever i sus og dus er en underdrivelse.

Det går sjelden en dag uten fansen får servert bilder fra luksuriøse ferier på en tropisk øy – eller på en diger yatch i Italia eller et 6-stjerners hotell i Las Vegas – og biler som er verdt mer enn de fleste av oss ville tjent om vi hadde levd ti liv.

Realityfamilien er også kjent for å gå i plagg med elleville prislapper.

Klesskapene deres er fylt til randen av Chanel, Balenciaga, Gucci, Versace, Hermès...

(Et komfortabelt liv, ja, men det skal sies at medaljen alltid har en bakside; stjernene må takle å bli kritisert av millioner av fremmede mennesker på daglig basis, paparazzier som nådeløst knipser bilder i selv de såreste øyeblikk og minimalt med privatliv.)

Barna som blir født inn i den overdådige livsstilen, vet ikke om noe annet – så 6 år gamle North West reagerte neppe da hun fikk låne mamma Kim Kardashians svindyre Dior-veske nylig. Se den på bildet under!

LES OGSÅ: Så mye tjener Kardashian- og Jenner-søstrene på Instagram

Se dette innlegget på Instagram

🇯🇵

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ikke bare er den dyr; den er én av bare ti eksisterende eksemplarer.

Motebibelen Vogue kaller vesken «et samlerobjekt som er et museum verdig» og avslører at den koster 35.000 dollar – som tilsvarer 312.000 norske kroner.

Ifølge nettstedet er den metallfargede kreasjonen laget i samarbeid med en japansk kunster ved navn Hajime Sorayama.

Mor og datter er for tiden i nettopp Japan, og det er bilder herfra som viser North med sitt nye tilbehør. Kanye West og sjarmøren Saint er også med på turen.

LES OGSÅ: Slik så stjernefamilien ut i første sesong av «Keeping Up With The Kardashians»

Tjener rått på Instagram

Som et av verdens mest kjente fjes, er Kim Kardashian naturligvis innehaver av en av de største Instagram-kontoene på bildedelingstjenesten med hele 145 millioner følgere.

Dét blir det business av.

Summen for hvert bilde hun legger ut, kan ifølge TMZ variere mellom alt fra 2,8 til 4,8 millioner norske kroner. (Ja, du leste riktig – for ett, enkelt bilde.)

Dette kom frem etter at realitystjernen nylig beskyldte et amerikansk klesmerke for å ha brukt et bilde av henne ulovlig i reklame, og saksøkte dem dermed for 46 millioner kroner. For å understreke akkurat hvor dyrt «ansiktet hennes er», påpekte hun hvor mye penger hun kan håve inn per post.

Det amerikanske nettstedet skriver videre at det går rykter om at summene firebarnsmoren har lagt frem i saken, er en minimumspris – og at det stadig foreligger en utbetaling på opp mot 10 millioner kroner for én post.

Også Kims søstre, Kourtney og Khloé Kardashian, vet å tjene gode penger på sosiale medier.

Det har faktisk tatt såpass av at de sponsede postene de legger ut på Instagram, utgjør 25 prosent av inntekten til søstrene. Det har Michael Heller, CEO av det digitale markedsføringsfirmaet Talent Resources, som tegner opp mange av avtalene til søstrene, tidligere avslørt til Us Weekly.

Heller fortalte til ukebladet at produktene jentene reklamerer for ofte blir utsolgt kort tid etter at de deler det på Instagram.

– De velger bare merker som passer deres livsstil. De sier nei til mye, sa Heller den gang.

LES OGSÅ: Photoshop-magi! Se stjernesøstrene som én og samme person

MEKTIG TRIO: Kim, Kourtney og Khloé Kardashian avbildet på shopping i Florida. FOTO: Scanpix
MEKTIG TRIO: Kim, Kourtney og Khloé Kardashian avbildet på shopping i Florida. FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer