North (6) lånte mammas svindyre veske – gjetter du prisen?

Ikke bare er den verdifull; den er utrolig sjelden.

TRENDY: North West har hele livet blitt kledd opp i fasjonable antrekk av mamma Kim Kardashian og pappa Kanye West. Nå, som 6-åring, har hjerteknuseren selv begynt å fatte interesse for mote. FOTO: Scanpix
TRENDY: North West har hele livet blitt kledd opp i fasjonable antrekk av mamma Kim Kardashian og pappa Kanye West. Nå, som 6-åring, har hjerteknuseren selv begynt å fatte interesse for mote. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Kardashian-familien er uten tvil en av verdens mest berømte familier i dag (om ikke den aller mest berømte), og å si at de lever i sus og dus er en underdrivelse.Det går sjelden en dag uten fansen får servert bilder fra luksuriøse ferier på en tropisk øy – eller på en diger yatch i Italia eller et 6-stjerners hotell i Las Vegas – og biler som er verdt mer enn de fleste av oss ville tjent om vi hadde levd ti liv.Realityfamilien er også kjent for å gå i plagg med elleville prislapper.Klesskapene deres er fylt til randen av Chanel, Balenciaga, Gucci, Versace, Hermès...(Et komfortabelt liv, ja, men det skal sies at medaljen alltid har en bakside; stjernene må takle å bli kritisert av millioner av fremmede mennesker på daglig basis, paparazzier som nådeløst knipser bilder i selv de såreste øyeblikk og minimalt med privatliv.)Barna som blir født inn i den overdådige livsstilen, vet ikke om noe annet – så 6 år gamle North West reagerte neppe da hun fikk låne mamma Kim Kardashians svindyre Dior-veske nylig. Se den på bildet under!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer